ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  04/07/2019

  La relació de la seva antiguitat i el seu posicionament web

  posicionament web

  Si vol treballar adequadament el posicionament web de la seva pàgina, ha de tenir en compte molts aspectes que són determinants a l’hora d’obtenir una millor o pitjor posició als cercadors.

  L’antiguitat del seu domini és un dels més importants i afecta positivament als seus resultats.

  Per tant, quant més temps tingui presència el seu domini a la xarxa, més probabilitats té d’èxit, sempre i quant tingui la seva pàgina degudament optimitzada i actualitzada.

  Encara que el mateix cercador Google no li doni tanta importància, a la pràctica, sí que ho té i és essencial saber-ho. De fet, existeixen pàgines amb domini molt nou que superen les antigues, però és degut a que són molt actives, tenen un disseny web i una estructura optimitzada, són responsive, carreguen molt ràpidament, etc. És a dir, treballen adequadament altres factors també molt influents pel posicionament web.

  Per això, si compta amb un domini antic i el manté al dia, és més probable que estigui millor posicionat que altres pàgines més noves.

  De fet, una pàgina necessita almenys dos mesos perquè sigui indexada i es pugui posicionar. Per tant, una web amb un any d’antiguitat obté avantatge i ja està rastrejada pel cercador.

  En un domini, a més de la seva antiguitat, Google valora altres factors. Un d’ells, per exemple, és que la seva paraula clau estigui en el mateix domini, contribuint a un millor posicionament web.

  Tant si compta amb un domini antic, un de nou o està pensant realitzar un nou projecte web des de 0, ha de tenir al seu costat a un equip professional que li doni el suport necessari per a maximitzar les seves probabilitats d’èxit a internet i obtenir la millor visibilitat i notorietat a la xarxa.

  A Gestinet confeccionem estratègies a mida i actualitzem constantment pàgines web per tal de mantenir-les actives, fresques, interessants per als seus usuaris i oferint-los continguts rellevants. Tota aquesta feina afectarà positivament a la seva web, obtenint un millor posicionament Google.

  Som líders en posicionament web Barcelona i estem a la seva disposició per tal d’aconsellar-lo i donar-li el suport que necessita.

  5/5 - (49144 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49144 votes)