ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  13/03/2019

  Les aplicacions del Blockchain

  blockchain

  La cadena de blocs o Blockchain és una estructura de dades descentralitzada la qual la seva tecnologia permet la transferència d’informació d’una manera completament segura gràcies a la codificació.

  Les dades que contenen aquesta estructura requereixen la validació dels usuaris per modificar-les o validar-les.

  Blockckain té un potencial il.limitat i, tot i que inicialment va fer-se conèixer a través de les criptomonedes, té diferents usos o aplicacions en diferents sectors. Li mostrem alguns:

  Criptomonedes: per a aconseguir la màxima seguretat, Blockchain s’utilitza com un notari de tot el sistema de transaccions. Així, s’evita que una mateixa moneda pugui utilitzar-se dues vegades.
  Els moviments de les criptomonedes són segurs, barats i totalment rastrejables.

  Entitats governamentals: per tal d’agilitzar els processos i l’intercanvi d’informació, Blockchain permet enllaçar dades entre qualsevol departament a temps real, sempre actualitzat. D’aquesta manera augmenta la transparència a escala global.

  Sanitat: com en el punt anterior, Blockchain és un gran aliat en la indústria de la Salut, ja que estalvia temps, diners i duplicació de processos quant a l’emmagatzament de l’historial d’un pacient, per exemple. Gràcies a l’encriptació, el sistema dóna total seguretat.

  Firmes: a fi que no existeixi manipulació ni alteració en la firma de contractes o documents, la cadena de blocs ofereix la possibilitat que aquestes dades no puguin ser alterades. Per tant, s’eviten estafes o il.legalitats.

  Dades personals: és possible utilitzar Blockchain per guardar documents personals i dades sensibles de forma segura i encriptada, tals com el carnet de conduir.
  En aquest cas, com en altres on és necessari identificar-se, només hauria de mostrar una dada en concret per a comprovar que la informació és vàlida i sense haver de donar dades personals.

  Si vol informació més detallada sobre Blockchain, posi’s en contacte amb Gestinet, som empresa pionera en el desenvolupament de projectes amb tecnologia Blockchain.

  A més, som referents en la creació de projectes on-line a mida i estratègies de màrketing digital destinades a obtenir un excel.lent posicionament web als cercadors.

  5/5 - (48974 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48974 votes)