He llegit i accepto la Política de privacitat


Les aplicacions del Blockchain

General|

La cadena de blocs o Blockchain és una estructura de dades descentralitzada la qual la seva tecnologia permet la transferència d’informació d’una manera completament segura gràcies a la codificació.

Les dades que contenen aquesta estructura requereixen la validació dels usuaris per modificar-les o validar-les.

Blockckain té un potencial il.limitat i, tot i que inicialment va fer-se conèixer a través de les criptomonedes, té diferents usos o aplicacions en diferents sectors. Li mostrem alguns:

Criptomonedes: per a aconseguir la màxima seguretat, Blockchain s’utilitza com un notari de tot el sistema de transaccions. Així, s’evita que una mateixa moneda pugui utilitzar-se dues vegades.
Els moviments de les criptomonedes són segurs, barats i totalment rastrejables.

Entitats governamentals: per tal d’agilitzar els processos i l’intercanvi d’informació, Blockchain permet enllaçar dades entre qualsevol departament a temps real, sempre actualitzat. D’aquesta manera augmenta la transparència a escala global.

Sanitat: com en el punt anterior, Blockchain és un gran aliat en la indústria de la Salut, ja que estalvia temps, diners i duplicació de processos quant a l’emmagatzament de l’historial d’un pacient, per exemple. Gràcies a l’encriptació, el sistema dóna total seguretat.

Firmes: a fi que no existeixi manipulació ni alteració en la firma de contractes o documents, la cadena de blocs ofereix la possibilitat que aquestes dades no puguin ser alterades. Per tant, s’eviten estafes o il.legalitats.

Dades personals: és possible utilitzar Blockchain per guardar documents personals i dades sensibles de forma segura i encriptada, tals com el carnet de conduir.
En aquest cas, com en altres on és necessari identificar-se, només hauria de mostrar una dada en concret per a comprovar que la informació és vàlida i sense haver de donar dades personals.

Si vol informació més detallada sobre Blockchain, posi’s en contacte amb Gestinet, som empresa pionera en el desenvolupament de projectes amb tecnologia Blockchain.

A més, som referents en la creació de projectes on-line a mida i estratègies de màrketing digital destinades a obtenir un excel.lent posicionament web als cercadors.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5