ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Aspectes rellevants del disseny web

  Disseny web

  El disseny web corporatiu ha de ser molt intuïtiu, funcional i, a la vegada, atractiu, provocant que els usuaris s’hi quedin navegant el màxim temps possible.

  Si és així, no només farà que augmentin les seves probabilitats de venda i tindran una bona imatge de la seva empresa, sinó que serà molt positiu pel seu posicionament als cercadors.

  El disseny d’una pàgina ha de tenir en compte tots els detalls, com els seus colors, la tipografia, el contingut, l’estructura, l’organització dels elements, etc.

  Per tant, hi ha molts aspectes essencials que marquen la diferència i que ha de tenir present. Els més rellevants són:

  Identitat: la imatge que doni a través de la seva pàgina influirà a la decisió final dels seus usuaris, és a dir, si compren o no, si emplenen un formulari de contacte o no, etc. Ha de projectar una imatge professional, actualitzada i competent. I, gràcies, a un bon disseny web, pot obtenir-la.
  A més, la primera impressió és molt important i determinant a l’hora de realitzar una conversió.

  Usabilitat: com li hem comentat, que una pàgina sigui funcional és imprescindible. Els seus visitants han de poder utilitzar-la de manera fàcil i intuïtiva. La distribució de tots els elements ha d’estar molt pensada i fer que els usuaris se sentin còmodes i trobin la informació fàcilment.

  Contingut: els continguts, tant els textos com les imatges, han de ser de qualitat, únics i interessants pels seus visitants. Així, no abandonaran la seva web. Igualment, han de tenir una lectura fàcil i entenedora, segons el seu públic objectiu i temàtica.

  Velocitat de càrrega: optimitzant especialment les seves imatges i vídeos, a més d’altres elements, la seva web carregarà més ràpidament, quelcom imprescindible pel seu posicionament Google i perquè els seus usuaris estiguin també més temps dins la seva web.

  Tingui en compte aquests aspectes i la seva pàgina serà més funcional i atractiva. Tenir un òptim disseny web és essencial.

  A Gestinet ens preocupem perquè els portals dels nostres clients obtinguin el millor disseny possible i un bon posicionament, fent que la seva pàgina obtingui la màxima visibilitat a internet.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i li oferirem una estratègia a mida adaptada a les seves necessitats.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post