ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  09/06/2020

  Aspectes més rellevants del posicionament web

  posicionament web

  A l’hora de crear una bona estratègia de posicionament web, s’han de tenir en compte molts aspectes. Aquests, seran determinants per obtenir més visibilitat als cercadors i, per tant, afectaran directament a les seves conversions i vendes.

  Alguns d’aquests factors, que són els que Google valora en atorgar el lloc on estarà posicionada una web dins el seu rànquing, fan referència al contingut de la pàgina, a la seva actualització i estructura, les seves paraules clau i a l’adaptació del portal a tots els dispositius i pantalles.

  Quins són els elements més importants?

  A continuació detallem els elements que Google dóna més importància quan ha de posicionar una pàgina:

  Domini: és un aspecte imprescindible a tenir en compte i es valora la seva extensió i, especialment, si conté les seves keywords.

  Paraules clau: ha d’escollir les idònies segons les cerques del seu públic objectiu i el que ofereix la seva pàgina.

  Disseny web: ha d’oferir una estructura definida, segons categories i apartats, clara i intuïtiva. Si és així, donarà una bona experiència de navegació als seus usuaris i romandran més temps dins el portal.

  Contingut: tant els seus textos com imatges són determinants pel seu posicionament als cercadors. El seu contingut ha de ser únic, entenedor i interessant pels seus visitants. Mai pot ser copiat ni duplicat, ja que podrien penalitzar-lo.
  Les imatges, a més, han d’estar anomenades correctament.

  Velocitat de càrrega: sens dubte, un dels aspectes clau, tant pels usuaris com per Google. Per aconseguir-ho, per exemple, el seu contingut multimèdia ha d’estar optimitzat

  Enllaços: especialment els enllaços externs, atorguen més notorietat a una pàgina, molt important per Google. També els enllaços interns són molt positius i faciliten la informació als seus visitants.

  Disseny responsive: la seva web ha de poder adaptar-se a tots els dispositius i pantalles, per facilitar les consultes als seus usuaris i que obtinguin una òptima navegació.

  Tingui en compte tots aquests aspectes i la seva web obtindrà millor posicionament web.

  Si vol obtenir-lo i mantenir-lo de manera periòdica i que la seva visibilitat a internet sigui la millor possible, confiï en Gestinet, líders en posicionament web Barcelona i experts en realitzar estratègies de màrketing on-line.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post