ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  4 Aspectes que té en compte el manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Actualment, quasi totes les empreses compten amb dispositius informàtics que faciliten el seu dia a dia i fan que puguin desenvolupar correctament les seves tasques.

  Aquests, a més d’utilitzar-se de manera adequada, és necessari que gaudeixin d’un bon suport informàtic, ja que vetllarà perquè sempre estiguin al 100 %.

  El manteniment dels ordinadors i altres equips tecnològics consisteix en la realització de diferents accions, portades a cap per professionals del sector, amb l’objectiu que puguin ser rendibles i funcionals, així com allargar la seva vida útil en bones condicions.

  A més, aquest servei informàtic garanteix que una empresa pugui oferir als seus clients una bona atenció i que, qualsevol incidència, pugui ser resolta al més aviat possible.

  Tasques i accions que realitza un òptim manteniment dels equips

  El manteniment informàtic té en compte molts aspectes que condicionen el funcionament dels equips i, a la vegada, del negoci. Aquests aspectes són:

  1. La neteja: els ordinadors i altres dispositius acumulen pols que pot fer que aquests siguin menys rendibles i funcionin més lents, perjudicant el seu dia a dia. El suport informàtic neteja acuradament tots els components.

  2. Les actualitzacions: els programes i aplicacions requereixen, a més d’instal.lar-se correctament, actualitzacions periòdiques. Aquesta acció farà que una empresa pugui gaudir de les últimes versions del fabricant i sigui més competent.

  3. L’optimització: per tal de millorar la rendibilitat d’un ordinador, cal optimitzar-lo. Durant aquest procés, és possible detectar possibles carències i millores que són necessàries.

  4. La seguretat: dins dels programes que cal actualitzar, trobem els antivirus i firewalls, imprescindibles si vol obtenir protecció i seguretat. Un òptim manteniment informàtic cuida expressament que cap intrús pugui entrar als equips de manera fraudulenta i que les seves dades no passin a mans alienes.
  A més, realitzen còpies de seguretat, molt necessàries avui dia.

  Com pot comprovar, és necessari tenir al seu costat a un suport informàtic professional, ja que tindrà en compte molts aspectes necessaris perquè la seva empresa funcioni correctament.

  A Gestinet treballem cada dia i estem en constant formació, amb la finalitat que els nostres clients obtinguin un servei eficient i qualitatiu. Posi’s en contacte amb nosaltres i li oferirem un manteniment a mida i adaptat a la seva empresa.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post