ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  18/05/2021

  Atraure clients i fidelitzar-los amb posicionament web

  posicionament web

  Captar nous clients és essencial per incrementar les seves vendes i que la seva empresa sigui més rendible. Com més usuaris entrin a la seva pàgina, més probabilitats de conversió obtindrà.

  Per aconseguir-ho, ha de portar a cap una estratègia de posicionament web ben definida, clara i ser molt constant. Si és així, el seu portal es trobarà als primers llocs de Google de manera orgànica.

  És molt important tenir el millor SEO a internet i que el seu negoci obtingui més visibilitat segons les cerques dels visitants.

  No només fa falta tenir una pàgina corporativa amb un bon domini i publicar-la, sinó que aquesta ha de gaudir de diferents aspectes perquè els cercadors la posicionin al rànquing correctament. Ha de treballar el seu disseny, la seva estructura i, especialment, el seu contingut. D’aquesta manera, els seus clients potencials trobaran la seva pàgina més fàcilment i la clicaran.

  Els seus textos i les seves imatges aporten un valor únic al seu portal i, per tant, han d’anar dirigits a la seva tipologia de client, per tal de proporcionar la informació que estan cercant.

  Per què és tan important el posicionament web?

  El posicionament de la seva pàgina web és molt important i clau perquè adquireixi més notorietat a internet.

  Un lloc web no és visible a la segona pàgina, ni molt menys a la tercera. Ha d’estar a les primeres posicions perquè els usuaris se sentin atrets i el vulguin clicar.

  El també anomenat Search Engine Optimization té per objectiu que una pàgina aparegui, de manera orgànica, és a dir, de no pagament, als primers resultats de cerca.

  Si treballa adequadament diferents aspectes del màrketing, principalment el contingut, ajudarà que Google pugui entendre de què tracta la seva web i la mostrarà als seus possibles clients interessats.

  Per tant, ha de posar-li-ho ben fàcil.

  La rellevància i l’autoritat a internet són factors clau del posicionament de pàgines web.

  Referent a l’autoritat, com més visites i més popular sigui un portal, Google entendrà que és una pàgina interessant, que dóna resposta a les necessitats dels usuaris i que els hi atorga una bona experiència de navegació. En realitat, és un cercle. És a dir, si té moltes visites, rebrà encara més visites.

  I, per altra banda, trobem la rellevància, que és quan una web ofereix exactament el que indica el seu contingut. Parlem que, si ofereix un producte, servei o informació ha de ser aquesta. Si no, els seus usuaris marxaran ràpidament i Google el pot penalitzar.

  El SEO és molt important perquè la seva web sigui més popular i que el seu negoci, en general, sigui un èxit. L’ha de treballar de manera constant, sense descans. Internet mai s’atura i els usuaris cerquen qualsevol cosa a qualsevol moment i hora, així que la seva empresa hi ha de ser present.

  posicionament pàgina web

   

  Preguntes freqüents sobre

  Atraure clients i fidelitzar-los amb posicionament web

  Per què és tan important el posicionament web?

  El posicionament web és molt important i clau perquè adquireixi més notorietat a internet. Un lloc web no és visible a la segona pàgina, ni molt menys a la tercera. Ha d’estar a les primeres posicions perquè els usuaris se sentin atrets i el vulguin clicar.

  Com captar més clients a través del SEO?

  Existeixen diferents factors i aspectes que determinen el seu posicionament web i, per tant, afecten la captació dels seus clients potencials. Aquests són el seu disseny, els seus continguts, les seves paraules clau, les seves xarxes socials, etc.

  La fidelització és clau per mantenir-se fort

  Tan important és captar i atraure clients nous, com fidelitzar i mantenir els que fa té. El seu disseny sempre ha d’estar impecable, donar un servei atent i estar a una bona posició a Google. Si és així, la seva imatge de marca estarà intacte, farà la sensació de professionalitat i qualitat i no pararà de rebre noves visites.

  La seva empresa pot tenir el millor posicionament web

  Si vol obtenir el millor posicionament web, contacti amb Gestinet, empresa experta en mantenir i posicionar pàgines web i donar-los el millor disseny corporatiu. Estem a la seva total disposició.

  Com captar més clients a través del SEO?

  Existeixen diferents factors i aspectes que determinen el seu posicionament web i, per tant, afecten la captació dels seus clients potencials. Cuidi cada detall que li comentem a continuació:

  1. El seu disseny web: l’estructura de la seva pàgina i com està dissenyada, afecta la velocitat de la seva web, quelcom rellevant pel SEO. El seu portal ha de visualitzar-se ràpidament, sense esperes. Esculli i cuidi el seu disseny perquè sigui amè, fàcil i sense errors ni complicacions, amb la finalitat que els seus possibles clients es quedin el màxim temps possible navegant i gaudint la seva web.
  2. El seu públic objectiu: segons el seu sector, els seus productes o serveis, la seva pàgina anirà dirigida a una tipologia de clients o una altra. Identifiqui’ls i doni’ls exactament el que volen. Parlem especialment de continguts dirigits a aquests i les seves necessitats. Ha de definir el millor possible les seves paraules clau i treballar-les. La captació de nous clients comença per la seva identificació.
  3. El seu contingut: ha de ser sempre de qualitat i anar enfocat als seus usuaris. L’ha d’actualitzar sovint, amb l’objectiu de mantenir el seu contacte i que Google vegi que la seva web és activa i atractiva. Ha d’aportar informació de valor, mai copiada d’altres pàgines. Si ho fa adequadament, la seva marca se’n veurà reforçada.
  4. Els seus enllaços: són grans protagonistes dins el posicionament web. És molt important que sempre redirigeixin correctament i que no tinguin errors que confonguin als seus usuaris.
  5. Les seves xarxes socials: la seva empresa ha d’estar present a les xarxes socials. Treballi només les que sàpiga que pot fer-ho de manera constant, mantenint qualitat i comunicació amb els internautes i les que tingui constància que es troba el seu públic. Aquestes també li atorgaran més popularitat i visibilitat, i el poden ajudar a difondre els seus continguts. Cuidi cada detall amb els seus possibles visitants, ja que poden convertir-se en possibles clients.

  És molt interessant l’engagement amb la seva marca, tenir present molts aspectes i saber que el seu negoci pot créixer de manera exponencial. Internet no té fi, abasta el que vostè vulgui, així que treballi el seu posicionament web i la quantitat de clients poden augmentar cada dia

  posicionament google

  La fidelització és clau per mantenir-se fort

  Tan important és captar i atraure clients nous, com fidelitzar i mantenir els que ja té. El seu disseny sempre ha d’estar impecable, donar un servei atent i estar a una bona posició a Google. Si és així, la seva imatge de marca estarà intacte, farà la sensació de professionalitat i qualitat i no pararà de rebre noves visites.

  Com li dèiem, quan un possible client cerca qualsevol producte, no mira més enllà de les primeres posicions.

  Per tant, si vol atraure nous usuaris, mantenir els que fa té i que segueixin tenint una bona percepció del seu negoci, obtingui el millor posicionament de la seva pàgina.

  En aquest punt, donem importància als comentaris i ressenyes que els seus visitants facin dels seus productes o serveis. Aquests serveixen com a referència a altres usuaris i són decisoris a l’hora de confiar en el seu negoci. Per això, no pot descuidar res referent de la seva pàgina on-line.

  Una web li dóna grans oportunitats a una empresa i cal aprofitar-les totes.

  Gràcies als professionals del màrketing on-line que se n’ocupen de cada aspecte relacionat amb una pàgina i el seu posicionament a Google, és possible obtenir la millor posició i imatge digital.

  posicionament pàgina google

   

  La seva empresa pot tenir el millor posicionament web

  A Gestinet, empresa experta en mantenir i posicionar pàgines web i donar-los el millor disseny corporatiu, ens posem a la seva disposició perquè aconsegueixi rellevància a internet i sigui visible.

  Contacti amb nosaltres, capti nous clients i fidelitzi els que ja té.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post