ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  09/03/2022

  Auditoria SEO: conegui l’estat i l’abast de la seva web

  posicionament web

  Gràcies a una auditoria SEO, és possible descobrir i identificar en quin punt es troba una pàgina i si existeixen errors. L’objectiu és tenir el millor posicionament web, així que, examinar detalladament un portal, és una excel·lent opció.

  L’auditoria SEO permet trobar noves oportunitats, millorar i evolucionar a nivell digital.

  És un procés imprescindible que fa que una pàgina pugui tenir una millor posició orgànica en els cercadors i, com a conseqüència, ser més visibles per al públic objectiu, que és el que realment consumeix els productes o serveis d’una empresa.

  Amb una anàlisi profunda de la seva web, pot conèixer per què el seu contingut no atreu els usuaris, examinar si hi ha problemes de rastreig i indexació Google o si els seus enllaços no funcionen.

  Continuï llegint i descobrirà la gran rellevància que adquireixen les auditories de pàgines web.

  Què és una auditoria SEO?

  És una intensa anàlisi de cadascun dels aspectes relacionats amb el posicionament en els cercadors. D’aquesta manera, s’elabora un diagnòstic ajustat capaç de detectar anomalies, errors estructurals, problemes i, per descomptat, noves oportunitats perquè la pàgina sigui més sòlida, eficient i tingui major funcionalitat.

  En trobar punts d’optimització, l’auditoria SEO pretén millorar la posició, especialment en Google.

  Aquest estudi profund del lloc web es realitza tant en els elements externs com interns d’aquest.

  En resum, aquest procés és l’inici de qualsevol optimització SEO a l’hora d’elaborar una estratègia clara.

  Una vegada detectats els errors o incidències, es porta a cap un mètode de treball, on es llisten les accions o tasques segons la seva rellevància, amb la finalitat de prioritzar-les.

  posicionament google

  Preguntes freqüents sobre

  Auditoria SEO: coneix l’estat i l’abast de la seva web

  Què és una auditoria SEO?

  Una auditoria SEO és una intensa anàlisi de cadascun dels aspectes relacionats amb el posicionament en els cercadors. D’aquesta manera, s’elabora un diagnòstic ajustat capaç de detectar anomalies, errors estructurals, problemes i, per descomptat, noves oportunitats perquè la pàgina sigui més sòlida, eficient i tingui major funcionalitat.

  Motius per a examinar la seva presència digital

  Gràcies a una auditoria, una pàgina pot adaptar-se a les noves exigències dels visitants, optimitzar la indexació i el posicionament, atreure major trànsit orgànic, prendre les millors decisions i estratègies en línia i mantenir la web en millor estat. Són raons de sobres que repercuteixen en la pàgina. Aquesta anàlisi permet observar en quina forma es troba la pàgina i quines accions cal dur a terme.

  Com realitzar un control del seu SEO?

  Una auditoria SEO serveix perquè la seva pàgina sigui més visible segons les cerques dels usuaris i els seus productes i serveis. És necessari, per tant, realitzar algunes accions, com verificar que les pàgines puguin ser rastrejades, comprovar la velocitat de càrrega, realitzar un estudi de la seva arquitectura web, avaluar el contingut, analitzar el seu públic, observar les empreses de la seva competència i buscar contingut duplicat, entre altres.

  Empresa experta en estratègies de posicionament web

  A Gestinet analitzem profundament cada web perquè aquesta obtingui els millors resultats dins dels cercadors. Realitzem auditories SEO, revisant l’estat actual de la pàgina, amb l’objectiu de millorar i que sigui més potent i efectiva.

  Motius per a examinar la seva presència digital

  A causa dels constants canvis de l’algorisme de Google i a les noves preferències dels usuaris, és necessari realitzar una auditoria SEO periòdicament. Aquesta avaluació és molt positiva per a veure com està funcionant la web i quines millores s’han d’aplicar.

  Gràcies a una auditoria, una pàgina pot adaptar-se a les noves exigències dels visitants, optimitzar la indexació i el posicionament, atreure major trànsit orgànic, prendre les millors decisions i estratègies en línia i mantenir la web en millor estat.

  Són raons de sobres que repercuteixen en la pàgina. Aquesta anàlisi permet observar en quina forma es troba la pàgina i quines accions cal dur a terme.

  auditoria seo

  Com realitzar un control del seu SEO?

  Hi ha molts factors que Google té en compte a l’hora de classificar pàgines web i, a continuació, detallem els més destacats. Pensi que aquestes accions i controls serveixen perquè la seva pàgina sigui més visible segons les cerques dels usuaris i els seus productes i serveis:

  1. Verificar que les pàgines puguin ser rastrejades: per a això, pot utilitzar eines on posar les seves URL i buscar si les troba fàcilment.
  2. Comprovar la velocitat de càrrega: els continguts han d’aparèixer en pocs segons, així que ha de poder carregar-se sense complicacions. A més, la web ha d’adaptar-se a tota mena de dispositius i pantalles, mitjançant un disseny responsive.
  3. Realitzar un estudi de la seva arquitectura web: si el seu disseny és correcte, serà favorable a la indexació correcta. Tenint la millor organització interna, la navegació i l’experiència de l’usuari serà excel·lent.
  4. Avaluar el contingut: els seus textos han de respondre a les necessitats de la seva audiència, és a dir, ha de mostrar contingut interessant, actualitzat i únic. Una pàgina mai pot quedar obsoleta, amb productes o imatges antigues, igual que els links han de redirigir correctament. També, s’han de revisar els títols, els subtítols, els caràcters i la creativitat dels mateixos per a atreure els visitants.
  5. Analitzar el seu públic: una web pot rebre moltes visites, però que no es realitzin conversions. Això pot succeir perquè els usuaris que entren no són clients potencials. Perquè no ocorri, ha de comprovar si el seu disseny és el correcte i condueix als clients degudament per les pàgines o si ha de planejar-se la seva estratègia keywords.
  6. Analitzar les empreses de la seva competència: observi com treballa la seva competència, quines paraules clau utilitzen, quina estratègia de link building duu a terme, etc. Gràcies a aquesta acció, pot trobar noves oportunitats.
  7. Buscar contingut duplicat: a Google no li agrada gens el contingut duplicat, així que és necessari cuidar aquest aspecte.
  8. No als errors 404: aquests apareixen quan els visitants accedeixen a URL que no existeixen o estan mal escrites. Això perjudica seriosament l’experiència dels internautes, així que no ho pot permetre.

  posicionament pàgina web

  Empresa experta en estratègies de posicionament web

  En Gestinet analitzem profundament cada web perquè aquesta obtingui els millors resultats dins dels cercadors. Realitzem auditories SEO, revisant l’estat actual de la pàgina, amb l’objectiu de millorar i que sigui més potent i efectiva.

  Contacti amb nosaltres i l’informarem sense compromís.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)