ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com augmentar el posicionament Google amb You Tube

  Posicionament google

  Els usuaris cada vegada dediquen més temps a visualitzar vídeos. De fet, el 78% del contingut consumit en la xarxa és audiovisual; per tant s’ha de tenir en compte ja que els vídeos són el present i el futur del màrketing on-line.

  Són fàcils de compartir i entretinguts; 9 de cada 10 usuaris veuen els vídeos de les marques que els hi agraden i el 65 % visita la web de la marca després de la visualització.

  Amb aquestes xifres és fàcil saber perquè el posicionament google té molt a agraïr a You Tube. Aquesta plataforma és la tercera més vista del món on hi han més de 32 millons de vídeos actualment. És per això que a més de ‘penjar’ contingut audiovisual pot optimitzar-lo perquè apareixi en les primeres posicions dels cercadors, potenciant així el posicionament google.

  A continuació li mostrem alguns tips que li poden ajudar a que els seus vídeos escalin posicions a You Tube i a Google:

  El contingut: ha de ser de qualitat, únic i d’interés. Sinó els usuaris marxaran ràpidament.
  Google classifica els vídeos en funció de com les persones interactúen entre elles i això afecta també en el posicionament web. Per tant, fomenta que els usuaris visitin la seva pàgina, xarxes social, etc.

  El títol: ha de contenir la paraula clau i estar enfocada a lo que es mostrarà.

  La descripció: molt descriptiva, amb una extenció d’unes 250 paraules i, encara que s’han de incloure les paraules plau, mai ha de resultar saturat. És interessant incloure enllaços al post o web per redireccionar el tràfic.

  La qualitat: és important pujar els vídeos en HD, en resolucions superios a 720p.

  Creació de llistes de reproducció: d’aquesta manera es poden agrupar els continguts del canal per categories de reproducció, maximitzant així les visites.

  La imatge del canal: tenir una bona imatge ajuda a guanyar subscriptors, així com també una bona descripció del canal amb les paraules clau relacionades amb el seu sector.

  Tenir imatge en miniatura: també anomenada thumbnail. Esculli una bona imatge seva personalitzada, els usuaris li dónen molta importància i guanyarà clics.

  Amb aquests tips ha pogut veure que You Tube influeix en el màrketing on-line i el posicionament google concretament. Invertint temps i seguint aquests consells pot ajudar-lo que els seus vídeos siguin molt més visualitzats.

  5/5 - (48506 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48506 votes)