ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Avantatges d’un disseny web auto gestionable

  Disseny web

  Un disseny web auto gestionable permet a l’usuari modificar, esborrar i introduir els textos i fotos a la seva pàgina web gràcies a un gestor de continguts. Tanmateix, pot canviar el mateix disseny de la pàgina.

  Aquest sistema de gestió és idoni per a les empreses que no només volen donar informació a través de la seva web, sinó també actualitzar-la freqüentment i ampliar les seves funcionalitats.

  L’usuari, per tant, té accés a un panell administrador on té diverses eines per tal d’efectuar les modificacions quan ho desitgi. També té accés a anàlisis d’estadístiques i enviament de notificacions als seus clients, entre altres.

  Inicialment i durant el seu funcionament, però, s’ha de comptar amb professionals informàtics que l’ajudaran a entendre la seva web, a gestionar-la, editar-la correctament i a mantindre-la a ple rendiment.

  El disseny web auto gestionable té diversos avantatges. Algunes d’ells són:

  Edició del contingut: pot crear, programar, esborrar i ajustar el contingut en cada moment. Igualment, pot afegir promocions i nous serveis, segons les seves necessitats.

  Llibertat de treball: té independència i possibilitat de gestió de la seva web al personal intern de l’empresa.

  Gestió: pot crear també noves categories de productes i instal.lar plugins o complements que l’ajudaran a tenir una web més completa.

  Menys costos: tot i tenir la seva gestió quan a continguts i que hagi de comptar amb un manteniment informàtic per tal que la seva web sempre estigui al 100%, els costos seran menors, degut que el contingut serà totalment desenvolupat per vostè.

  Posicionament web: encara que el personal informàtic realitzi una estratègia de posicionament Google que farà que la seva pàgina estigui en les millors posicions, gràcies a un disseny web auto gestionable, vostè també serà partícip del SEO amb els seus continguts i actualitzacions.

  Per tant, un disseny web auto gestionable té grans beneficis per a la seva empresa. A més, tal com li hem comentat, ha de tenir al seu costat un equip professional que l’assessorarà en tot moment i el formarà per tal que el seu disseny web estigui actualitzat constantment i tingui les millors funcionalitats per als seus clients.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, ja que som líders en disseny web, on l’ajudarem a confeccionar la millor estratègia de continguts auto gestionables per tal que la seva empresa obtingui els èxits desitjats.

  5/5 - (48776 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48776 votes)