ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

1 Abril, 2019

Avantatges d’incorporar blockchain a la seva empresa

blockchain

Blockchain és un registre únic i distribuït en diversos nodes a la xarxa. Permet un intercanvi de dades sense un servidor central.

Quan a les criptomonedes, es refereix a un llibre comptable on queden enregistrades totes i cada una de les transaccions realitzades.

En la tecnologia blockchain existeix un llistat permanent amb tots els registres de les manipulacions que s’han fet o les edicions portades a cap, el que provoca una gran seguretat.

Permet realitzar transaccions financeres entre els diferents participants de manera segura, amb confiança i, un dels aspectes més rellevants, sense intermediaris. Com a conseqüència, hi ha un estalvi de costos important.

Li detallem alguns avantatges d’incorporar blockchain a la seva empresa:

Velocitat: és un benefici directe de la falta d’intermediaris. El procés de transacció és més ràpid, permetent a les empreses ser més eficients.

Transparència: pot esbrinar, en tot moment, la procedència de la informació, així com consultar-la i verificar-la, donant-li total confiança.

Automatització: blockchain permet l’agilització de les operacions, facilitant la comunicació entre els sistemes i els dispositius de les empreses.

De la mateixa manera, és possible realitzar un seguiment constant de les seves transaccions i la seva traçabilitat.

Seguretat: les seves dades seran impossible de falsificar, ja que estan xifrades, o esborrar, a causa de la gran seguretat de la tecnologia.

Aquests són alguns dels seus avantatges.

A Gestinet, empresa tecnològica referent en el sector, comptem amb un servei d’assessoria i consultoria blockchain per a les empreses, per tal de facilitar-los informació i com aplicar aquesta tecnologia al seu negoci, a més de tots els serveis referents a internet, com posicionament Google, disseny web o manteniment informàtic.

Posi’s en contacte amb nosaltres per a obtenir informació sobre la revolució blockchain i les seves possibilitats il.limitades. Els nostres consultors i tècnics són experts en aquesta tecnología i la seva aplicació en la seva empresa i el seu dia a dia.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Avantatges d’incorporar blockchain a la seva empresa
5 (100%) 49000 votos