ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  01/04/2019

  Avantatges d’incorporar blockchain a la seva empresa

  blockchain

  Blockchain és un registre únic i distribuït en diversos nodes a la xarxa. Permet un intercanvi de dades sense un servidor central.

  Quan a les criptomonedes, es refereix a un llibre comptable on queden enregistrades totes i cada una de les transaccions realitzades.

  En la tecnologia blockchain existeix un llistat permanent amb tots els registres de les manipulacions que s’han fet o les edicions portades a cap, el que provoca una gran seguretat.

  Permet realitzar transaccions financeres entre els diferents participants de manera segura, amb confiança i, un dels aspectes més rellevants, sense intermediaris. Com a conseqüència, hi ha un estalvi de costos important.

  Li detallem alguns avantatges d’incorporar blockchain a la seva empresa:

  Velocitat: és un benefici directe de la falta d’intermediaris. El procés de transacció és més ràpid, permetent a les empreses ser més eficients.

  Transparència: pot esbrinar, en tot moment, la procedència de la informació, així com consultar-la i verificar-la, donant-li total confiança.

  Automatització: blockchain permet l’agilització de les operacions, facilitant la comunicació entre els sistemes i els dispositius de les empreses.

  De la mateixa manera, és possible realitzar un seguiment constant de les seves transaccions i la seva traçabilitat.

  Seguretat: les seves dades seran impossible de falsificar, ja que estan xifrades, o esborrar, a causa de la gran seguretat de la tecnologia.

  Aquests són alguns dels seus avantatges.

  A Gestinet, empresa tecnològica referent en el sector, comptem amb un servei d’assessoria i consultoria blockchain per a les empreses, per tal de facilitar-los informació i com aplicar aquesta tecnologia al seu negoci, a més de tots els serveis referents a internet, com posicionament Google, disseny web o manteniment informàtic.

  Posi’s en contacte amb nosaltres per a obtenir informació sobre la revolució blockchain i les seves possibilitats il.limitades. Els nostres consultors i tècnics són experts en aquesta tecnología i la seva aplicació en la seva empresa i el seu dia a dia.

  5/5 - (49000 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49000 votes)