ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  20/11/2019

  6 Avantatges del màrketing on-line

  màrketing on-line

  El màrketing digital ofereix multitud d’avantatges que cal aprofitar, sigui quina sigui la seva empresa i del sector del qual pertanyi.

  De fet, gràcies a diferents tècniques, com el posicionament web o el disseny de la pàgina corporativa, un negoci petit pot posar-se a l’altura i inclús ser més competitiu i atractiu que un de gran.

  El màrketing on-line consisteix a portar a cap diferents accions i estratègies i executar-les a través de mitjans digitals, tan importants i necessaris actualment.

  Aquest, al llarg dels anys, ha sofert canvis i millores, sempre adaptant-se a les noves necessitats dels usuaris i a la seva exigència de tenir informació constant. A més, posa a la seva disposició diferents eines per tal de poder realitzar diferents accions, com comptar amb una pàgina o Blog, on poder actualitzar sovint els seus continguts, les xarxes socials, els cercadors, principalment Google, l’email màrketing, etc.

  Avantatges del màrketing on-line

  Li detallem els principals avantatges que ofereix el màrketing digital:

  1- Menys costós: si ho compara amb el màrketing tradicional, el digital és molt menys costós i, per tant, una empresa pot invertir-hi més fàcilment.

  2- Més control: si una estratègia no li acaba de funcionar, pot canviar-la i adaptar-la, o inclús corregir-la. Per tant, té una capacitat de control major, podent optimitzar-la segons les necessitats que en cada moment té l’empresa.

  3- Flexibilitat: com li hem comentat en el punt anterior, la flexibilitat és un avantatge molt gran, ja que li permet poder adequar les seves campanyes segons el seu públic objectiu i la situació del seu negoci. Pensi, a més, que el món on-line té molts canvis i és necessari estar a l’altura.

  4- Personalització: les estratègies digitals poden anar dirigides a diferents usuaris, segons comportament de navegació, per exemple. Aquesta segmentació ofereix més personalització i proximitat, donant més confiança als seus clients potencials.

  5- Accés a tot el món: les xarxes socials i les pàgines web són accessibles a qualsevol lloc, obrint-se el seu mercat i podent expandir la seva empresa més fàcilment.

  6- Anàlisis: gràcies a totes les dades que pot rebre d’una campanya de màrketing, pot mesurar quins resultats ha obtingut, beneficis, conversions, repercussió, etc.

  Com pot comprovar, el màrketing on-line té molts avantatges i cal tenir-los en compte.

  Si vol obtenir notorietat a internet i que les seves estratègies de màrketing tinguin la màxima visibilitat, confiï en Gestinet, empresa referent en el sector i experts en disseny web, posicionament Google i elaboració a mida de campanyes digitals.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i la seva empresa se’n veurà ràpidament beneficiada.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post