ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Avantatges del posicionament Google Barcelona

  Posicionament google barcelona

  El posicionament web local és la tècnica utilitzada per tal d’incrementar la visibilitat d’una pàgina corporativa als cercadors, en funció de la ubicació dels usuaris.

  En aquest cas, parlem de la importància que una pàgina obtingui un bon posicionament Google Barcelona, si el seu negoci local està en aquesta ciutat.

  Si la seva empresa té una localització física i vol atraure el màxim de públic objectiu a prop d’aquesta, ha de treballar el SEO local.

  Tanmateix, si compta amb diferents delegacions o oficines en altres localitats, el posicionament web local l’ajudarà a posicionar-se millor a Google i aconseguir tràfic més fàcilment.

  Com ja sap, estar en les primeres posicions als cercadors li assegura més conversions i vendes, així com una imatge de professionalitat i notorietat davant els usuaris.

  Un òptim posicionament Google local li ofereix diferents avantatges:

  Increment de clients potencials: és un dels punts més importants, ja que el SEO local s’encarregarà que el seu públic objectiu situat geogràficament a prop de vostè el trobi fàcilment. I, per tant, augmentaran les seves vendes.

  Més visibilitat a través de dispositius mòbils: el “mapa de xinxetes” apareix per sobre dels resultats de posicionament orgànics si ho visualitza des d’un mòbil.

  Informació ràpida: els usuaris obtenen la informació més rellevant, com el seu contacte, horaris, ubicació, etc. sense haver d’entrar a la web.

  Augment del tràfic a la seva pàgina web: de la mateixa manera, gràcies al posicionament local, pot veure incrementades les visites de qualitat a la seva web, realitzant més conversions.

  Menys competència: amb el posicionament web local pot destacar per sobre de la seva competència, oferint més facilitats perquè els seus usuaris el trobin.

  Sense inversió: encara que els beneficis de comptar amb un bon SEO local són molts, és una estratègia gratuïta. Per tant, cal utilitzar-la dins de les seves campanyes de màrketing on-line.

  Si vol tenir un òptim posicionament web, contacti amb Gestinet. Som líders en posicionament Google Barcelona i referents en el sector. L’assessorarem com obtenir la millor estratègia digital perquè la seva empresa se’n vegi beneficiada ràpidament.

  5/5 - (48918 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48918 votes)