ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El posicionament Google té molts avantatges per a la seva empresa

  posicionament google

  El posicionament web, especialment a Google, és essencial avui dia si vol tenir èxit digitalment.

  Tingui en compte que més de la meitat de les compres s’inicien a partir d’una cerca a internet i, per tant, estar a les primeres posicions farà que les seves probabilitats de venda augmentin.

  És necessari portar a cap una estratègia SEO clara, definida i, sobretot, constant. Només així la seva web obtindrà més i millor visibilitat.

  Avantatges del posicionament als cercadors

  El posicionament Google li pot aportar a la seva empresa grans avantatges. Els més rellevants són:

  Més notorietat a internet: com li hem comentat, estar a les primeres posicions al rànquing és molt beneficiós per als seus productes o serveis, ja que farà que siguin més visibles pels usuaris. Aquests, a més, solen clicar a pàgines que estan posicionades orgànicament.

  Increment de vendes: en tenir més visites a la seva pàgina, augmenten immediatament les probabilitats de conversió i venda.

  Inversió amb retorn: els diners, temps i esforç que dediqui al seu posicionament Google els veurà ràpidament rendibilitzats i reflectits amb els seus bons resultats.

  Tràfic de qualitat: tenir moltes visites a vegades no és garantia d’èxit. Però, si aquestes provenen d’usuaris de qualitat, és a dir, del seu públic objectiu, la cosa canvia.

  Imatge de marca: aconseguir un bon SEO farà que la seva empresa obtingui una òptima imatge de marca i doni confiança i credibilitat a internet, essencial perquè els usuaris prenguin la decisió de comprar.

  Més moviment a les xarxes socials: tenint més tràfic a la seva web
  farà que els usuaris visitin més les seves xarxes socials i interactuïn. Tots els seus canals on-line han d’estar comunicats constantment.

  Per tant, és necessari que la seva web estigui ben posicionada a Google. Per a aconseguir-ho de manera efectiva, durant molt temps i obtenir tots els avantatges esmentats, posi’s en mans de professionals del sector.

  A Gestinet som líders en posicionament Google Barcelona. Creem estratègies de màrketing digital a mida i adaptades a cada empresa i necessitat, amb la finalitat que obtingui la màxima repercussió a internet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post