ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  07/12/2018

  Avantatges del posicionament web orgànic enfront del SEM

  posicionament web

  En una estratègia de màrketing on-line un dels aspectes que s’ha de tenir en compte és el posicionament web. Existeixen dues tipologies de posicionament, el SEO i el SEM.

  Tant l’un com l’altre tenen el mateix objectiu: aconseguir el màxim de visites a una web o botiga on-line procedents dels cercadors.

  Així com el SEM posiciona una pàgina mitjançant el pagament segons els clics dels usuaris, el posicionament web orgànic o SEO no utilitza sistemes publicitaris i es basa en l’optimització i la popularitat en els motors de cerca per tal d’obtenir la millor posició possible en aquests. Així doncs, una web és rastrejada i indexada i, segons la qualitat dels seus continguts i la seva popularitat, els cercadors la posicionen.

  D’aquesta manera, el posicionament web orgànic és una tècnica natural que valora positivament quan una pàgina ofereix bona informació i és rellevant pels usuaris. El SEO té uns avantatges enfront del SEM. Algunes d’elles són:

  Més rendibilitat: a mitjà i llarg termini, el posicionament Google resulta més rendible. A més, els resultats són més permanents en el temps.

  Continguts òptims: gràcies als textos de qualitat de la pàgina, pot captar més clients potencials i dirigir la seva campanya SEO a un públic objectiu en concret.

  Cost controlat: el SEO no és una tècnica de pagament, però sí que ha d’invertir en professionals que li realitzin les actualitzacions periòdiques, revisin els continguts, li portin les xarxes socials, etc. Quan la seva pàgina estigui posicionada orgànicament, el seu cost serà molt menor i els resultats molt evidents, sent molt beneficiós per a l’empresa.

  Més tràfic: els usuaris solen clicar més fàcilment en els resultats orgànics que en els de pagament. Per tant, si aconsegueix tenir un bon SEO, augmentaran les seves visites.

  Com li hem comentat, per a l’obtenció d’un posicionament web orgànic òptim, ha de comptar amb professionals perquè treballin dia a dia en el seu SEO, aconseguint així resultats positius i molt més rendibles per al seu negoci.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, on l’assessorarem sobre quina és la millor estratègia digital a seguir i que repercuteixi en les seves vendes i imatge de marca.

  5/5 - (48798 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48798 votes)