ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Beneficis de comptar amb un bon disseny web

  Disseny web

  Invertir en un bon disseny web li aportarà grans beneficis a la seva empresa. És essencial tenir una imatge corporativa atractiva i donar una bona experiència de navegació als seus usuaris.

  Tingui en compte que els seus visitants, en entrar, han de poder realitzar de manera còmoda i intuïtiva totes les accions, com emplenar formularis, consultar productes, efectuar una compra, etc.

  I, gràcies a un òptim disseny web, pot aconseguir-ho i augmentar les seves possibilitats de conversió.

  Si la seva pàgina és visualment potent, generarà més confiança i credibilitat, fet que provocarà que les seves vendes incrementin i pugui fidelitzar els seus clients.

  Principals beneficis de tenir un disseny adequat de la seva pàgina

  Aquests en són molts, i en destaquem:

  Percepció positiva de la seva marca: que els seus usuaris se sentin còmodes mentre naveguen, ha de ser un dels seus principals objectius. Així, romandran més temps dins la web i hi hauran més possibilitats que es generi una venda. A més, tindran un record positiu de l’experiència i tornaran a visitar-la.

  Augment de les conversions: el disseny web està estretament lligat amb el nombre de vendes i altres conversions, així que cal treballar-lo constantment i actualitzar-lo sovint perquè sigui atraient i sempre tingui una imatge moderna i professional.

  Millor posicionament web: si té la seva web optimitzada correctament, fet que s’aconsegueix en gran part gràcies al disseny, la seva pàgina podrà obtenir un millor posicionament als cercadors. El SEO fa que un portal adquireixi més i millor visibilitat a internet de manera orgànica, generant també més confiança als internautes.

  Tingui en compte tots aquests beneficis i cuidi el seu disseny corporatiu.

  A Gestinet som experts en realitzar estratègies de màrketing on-line enfocades a donar una bona imatge digital a les empreses i que aquestes tinguin el millor posicionament web possible.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i ens adaptarem a les seves necessitats, perquè la seva pàgina sigui tot un èxit.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post