ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  04/12/2019

  5 Beneficis del posicionament web

  posicionament web

  El posicionament web o SEO consisteix a portar a cap diferents accions i estratègies digitals amb l’objectiu de millorar la visibilitat a internet de manera orgànica i augmentar el tràfic cap a una pàgina.

  Així, el seu públic objectiu pot trobar-lo més fàcilment segons les paraules utilitzades per buscar el que necessiten. Per tant, aparèixer a la primera pàgina dels cercadors, principalment Google, li ofereix molts avantatges i beneficis a la seva empresa. Pensi que internet li dóna moltes possibilitats i, per treure’n profit, cal treballar el seu posicionament de manera constant.

  Els principals beneficis que li pot aportar el SEO a la seva pàgina són varis, els quals destaquem:

  1- Posicionament a llarg termini: una estratègia SEO no es realitza d’avui per demà i els resultats tampoc són visibles immediatament. Però, així i tot, és molt positiu amb el temps, ja que, si treballa constant i adequadament el seu posicionament, veurà com perdura i es manté el seu lloc al rànquing, essencial per poder tenir més tràfic de qualitat i conversions.

  2- Millor imatge de marca: una empresa ben posicionada a Google ofereix una òptima imatge corporativa, molt necessari perquè els usuaris tinguin confiança en la seva empresa i els seus productes obtinguin credibilitat.

  3- Augment de vendes: tenint tràfic de qualitat a la seva pàgina i més quantitat de visitants, les seves vendes s’incrementaran significativament. Veurà, a més, augmentades les seves conversions, siguin quines siguin.

  4- Competència: avui dia és necessari ser competent, estar al nivell i, fins i tot, superar altres empreses del seu sector. Amb una estratègia de posicionament web clara i portada a cap correctament, és possible. Aquest aspecte provoca que el seu negoci obtingui més prestigi dins el seu àmbit empresarial.

  5- Bon rendiment de la inversió: la rendibilitat és molt alta quan es tracta del SEO, degut que pot aconseguir tots aquests beneficis anomenats anteriorment. A més, és un canal molt més econòmic que altres i li reporta més i millor visibilitat i incrementa els seus clients.

  Com pot comprovar, comptar amb un bon posicionament als cercadors és essencial si vol que la seva empresa destaqui a internet.

  Per a portar-ho a cap de manera correcta i adequada, posi’s en contacte amb Gestinet. Som líders en posicionament web Barcelona i realitzem estratègies a mida, segons les necessitats i característiques de cada empresa, amb l’objectiu que aquestes aconsegueixin la màxima difusió dels seus continguts i puguin augmentar positivament la seva comunitat d’usuaris.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post