ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  10/02/2020

  Beneficis directes del posicionament web

  posicionament web

  El posicionament web té molts objectius, sent el principal aparèixer als primers llocs dins els cercadors, especialment Google.

  Si ho aconsegueix, obtindrà molts beneficis i la seva pàgina corporativa o botiga on-line podrà gaudir de més visites d’usuaris, arribar al seu públic objectiu i obtenir més conversions i vendes.

  És necessari tenir un òptim SEO i que la seva empresa es trobi ben posicionada a internet, degut que els usuaris cliquen als primers resultats orgànics, que són els que estan de manera natural, sense cap mena de pagament. Aquests generen més confiança i credibilitat i solen ser els escollits per realitzar les seves consultes, comandes, etc.

  Quins són els beneficis del posicionament als cercadors?

  N’hi ha molts i molt diversos, però en destaquem:

  Gran rendibilitat: en comparació amb altres metodologies per promocionar-se o fer publicitat, el posicionament web té un gran rendiment de la inversió. En l’àmbit de costos, no en té cap de directe. El que ha de fer és treballar constantment el seu SEO, a través d’un professional del sector, que li generarà continguts, mantindrà optimitzada la seva pàgina i obtindrà un bon disseny web.

  Llarg termini: el SEO s’ha de portar a cap constantment, seguint una estratègia clara i definida. Si ho fa així, el seu posicionament perdurarà i podrà mantenir-se al seu lloc.

  Tràfic objectiu: és important atraure clients, però ho és més que aquests siguin clients potencials o d’un perfil en concret, és a dir, objectius, ja que tenen més probabilitats de realitzar les conversions de la seva web, tant sigui emplenar un formulari, tenir una interacció a través de les xarxes socials o realitzar una compra.

  Més vendes: com a conseqüència, les possibilitats d’augmentar les seves vendes s’incrementen considerablement. Com més tràfic qualitatiu, més vendes. A més, el posicionament no descansa i, si la seva pàgina està en un bon lloc, els seus usuaris el trobaran en qualsevol moment i hora. Recordi que internet està obert tot l’any i a totes hores, sent el millor aparador per a la seva empresa.

  Imatge de marca: una web ben posicionada, dóna una òptima imatge corporativa. Aquest aspecte és essencial per a oferir confiança i credibilitat a internet.

  Si vol gaudir de tots aquests beneficis, posi’s en mans de Gestinet. Som referents en posicionament web Barcelona i experts en crear estratègies a mida per empreses i donar-los visibilitat i notorietat a internet.

  Confiï en la nostra experiència i professionalitat i li donarem els resultats que necessita i que mereix el seu negoci.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post