ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment informàtic per estar al 100% durant el Black Friday

  manteniment informàtic

  Tenir els seus ordinadors i altres dispositius al dia és essencial, ja que determina la productivitat i rendibilitat de la seva empresa.

  Perquè així sigui, ha de tenir al seu costat un manteniment informàtic eficient i amb garanties, que farà que el seu negoci sempre estigui al 100%, tingui garantida la seva seguretat i els seus equips en el millor estat.

  Aquest servei informàtic, a més, atorgarà millor imatge de marca a la seva empresa, donant més confiança i credibilitat als seus clients.

  El manteniment és encara més important quan s’acosten dates importants on hi ha més quantitat de feina, ja que els ordinadors treballen més hores i a un ritme més elevat. En aquests casos, no hi poden haver avaries inesperades o incidències que poden fer que tot l’esforç en estratègies de màrketing per a vendre més, es vegin truncades pel fet que algun ordinador no funcioni.

  Una d’aquestes dates rellevants és el Black Friday, que inclús pot arribar a ser una setmana sencera. Aquest esdeveniment consisteix en cents d’ofertes i promocions que ofereixen els diferents comerços digitals i on els usuaris poden adquirir productes i serveis a preus o condicions molt bones.

  Per tant, durant el Black Friday, el món on-line embogeix i es realitzen moltes consultes i vendes a través d’internet. És per això que, si la seva empresa vol sumar-se a aquesta iniciativa comercial, ha de comptar amb un bon manteniment dels seus dispositius electrònics, amb l’objectiu d’estar a l’altura de les exigències dels seus clients i ser competent. Els seus ordinadors no poden fallar.

  Enguany el Black Friday se celebra el 29 de novembre, així que estigui ben preparat per poder absorbir comandes i noves sol.licituds.

  El manteniment informàtic realitza moltes tasques per tal de tenir ben cuidats els diferents equips d’una empresa, com controlar periòdicament els sistemes, realitzar les reparacions físiques necessàries, configurar, instal.lar i actualitzar els antivirus i altres programes i dotar-los de la millor seguretat.

  Si vol que el Black Friday sigui un èxit per a la seva empresa i aconseguir el nombre més gran de conversions possible, confiï en un òptim manteniment informàtic.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, referent en el sector i experts en vetllar per la seguretat i garantir el bon funcionament dels ordinadors de qualsevol empresa.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post