ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  02/10/2018

  Blockchain revolucionarà el màrketing online

  Marketing online - Posicionament Google

  La tecnologia Blockchain és cada vegada més una realitat i, tot i que encara és la gran desconeguda pel que fa a les seves funcionalitats, pot suposar un canvi radical en el màrketing online.

  El Blockchain és una tecnologia que permet la transferència de dades digitals de forma completament segura degut a la sofisticada codificació. La transferència de dades que executa el Blockchain no requereix d’intermediaris que comprovin i aprovin la informació ja que està distribuïda en varis nodes independents entre si que la registren i verifiquen. D’aquesta manera, la informació introduïda no podrà ser eliminada, només es podran afegir nous registres. És impossible manipular una cadena de blocs ja que, per fer-ho s’haurien d’editar desenes o centenars d’ells simultàniament.

  El Blockchain és una cadena centralitzada formada per nodes, el que significa que per a que la xarxa caigui, han de caure tots els nodes a la vegada i de forma paral·lela, cosa actualment impossible. A més, un altre dels avantatges és que és una tecnologia descentralitzada i no depèn de cap Govern, Banc Central o entitat financera pel que es garanteix major rapidesa, eficàcia i seguretat.

  Aquesta innovadora tecnologia té múltiples aplicacions i pot ser aprofitada en el màrketing online. El Blockchain aporta més seguretat en les compres online. Gràcies a aquesta tecnologia s’eliminen les falsificacions permetent a l’usuari verificar el procés de producció, des de la seva fabricació fins a la seva distribució final. Eliminar la por del consumidor a comprar alguna falsificació fa més fortes les marques. Així doncs, s’aportarà major confiança en quant a transaccions econòmiques i augmentarà l’aplicació de polítiques de màrketing online a nivell empresarial.

  La responsabilitat de les marques serà més compromesa degut als contractes intel·ligents, els quals automàticament es compleixen quan una de les parts ha acordat els termes. A més tenen l’avantatge de ser indestructibles.

  Una altra de les aplicacions pràctiques afectaria a la manera de treballar el màrketing online en es diferents motors de cerca influint directament en el funcionament del posicionament Google i posicionament web. Actualment, Google, Facebook o Twitter son intermediaris que centralitzen la informació i s’han convertit en el punt de connexió entre anunciants i mitjans digitals. Amb la implementació del Blockchain s’acabaria amb la intermediació i el negoci funcionaria sense tercers. Al arribar a aquest punt, canviaria substancialment la manera de realitzar el posicionament Google, obligant a incorporar protocols que utilitzin la cadena de blocs a cada transacció.

  La forma de publicitar també es podria veure afectada. La nova tecnologia avança cap a la democratització d’Internet. Determina que l’usuari és titular i responsable de les seves dades, a la vegada que permet que l’usuari triï la publicitat que vol rebre limitant així la publicitat intrusiva.

  La revolució del Blockchain ha arribat i la influència en el màrketing online és evident, així com els canvis en el posicionament web, a nivell de publicitat en pàgines web i en l’àmbit del comerç electrònic.

  5/5 - (48734 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48734 votes)