ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  18/11/2019

  El Blog com a eina de posicionament web

  posicionament web

  En una estratègia de posicionament web ha de realitzar les accions necessàries perquè la seva pàgina tingui més i millor visibilitat a internet. Per a fer-ho, ha d’utilitzar algunes eines on-line que li serviran per a portar-ho a cap de manera satisfactòria.

  Una d’elles, és incorporar un Blog corporatiu dins la seva web. Aquest la mantindrà constantment activa amb continguts actualitzats que, sens dubte, faran que els seus usuaris estiguin sempre informats i els cercadors entenguin i corroborin que la seva pàgina és d’interès per a ells i que sovint els hi ofereix el que volen.

  Un Blog és un apartat dins una web on periòdicament es publica continguts en forma de posts i on estan ordenats per data.

  Tingui en compte que els cercadors valoren positivament comptar amb textos i imatges d’interès pels visitants i que les aranyes que cada dia rastregen internet posicionen millor les pàgines que treballen constantment els seus continguts.

  Li mostrem alguns consells per optimitzar correctament el seu Blog i que obtingui un bon posicionament web:

  Realitzi un estudi de les seves paraules clau: definir les seves keywords és essencial per saber què cerca el seu públic objectiu per tal de poder atraure’ls més fàcilment.
  Un cop les tingui, incorpori-les en mesura dins els seus textos, sense abusar-ne. L’usuari ha de tenir una bona experiència de navegació i no li ha de resultar pesat.

  A més, si és possible, les seves paraules clau han d’estar present als seus títols.

  Creï URLs amigables: l’URL de cada actualització o de cada post també ha d’incorporar les seves keywords i ha de ser curta, concisa, sense signes de puntuació, accents, etc. i no ser massa llarga.

  Incorpori enllaços: els enllaços en general atorguen notorietat a la seva pàgina i, els interns, que són els que redirigeixen a l’usuari a diferents pàgines o seccions de la seva web, són essencials pel SEO. Això sí, no ha d’abusar d’ells.

  Optimitzi les imatges: de la mateixa manera que ha d’optimitzar els textos, ho ha de fer amb les seves imatges. Ha de tenir present el seu pes i anomenar-les adequadament.

  Actualitzi sovint: ser constant és molt important pels cercadors i mantindrà un tràfic periòdic de lectors que, sens dubte, millorarà el seu posicionament.

  Segueixi aquests consells i la seva posició dins el rànquing millorarà notablement.

  Per a portar-ho a cap de manera satisfactòria, confiï en professionals del sector. A Gestinet som líders en posicionament web Barcelona i experts en millorar la visibilitat i la imatge de marca de les empreses a internet.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i rebrà el millor assessorament i servei del mercat.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post