ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  13/09/2018

  El blog com a estratègia de màrketing online de continguts

  Marketing online Blog Gestinet

  Les empreses prenen decisions constants sobre el cost i els beneficis de les campanyes de màrqueting, entre aquestes hauria de contemplar-se la idea d’incorporar un blog a la pàgina web corporativa. Es tracta d’una estratègia de màrketing online de continguts que té molt d’èxit en el marc actual.

  El màrketing de continguts crea relacions amb els clients i permet donar-se a conèixer més profundament. Tot i que a l’inici pot semblar que mantenir-lo requereix molt temps i recursos existeixen alternatives per distribuir aquesta tasca, com per exemple associar-se amb una empresa com Gestinet per produir el contingut del blog i donar-li forma.

  Els clients busquen respostes i el recurs més utilitzat actualment per buscar informació és Internet. Google procesa aproximadament 40.000 consultes cada segon, pel que aparèixer en els primers resultats quan un usuari faci una cerca és important. Gràcies a la producció de contingut de qualitat, original i amb una alta freqüència és possible tenir un bon posicionament Google. L’algoritme de Google agraeix la producció de nova informació, mantenir una web activa i amb nou contingut és possible gràcies a la creació d’articles al blog. Google rastreja contingut contínuament i mostra als usuaris la informació més rellevant i útil, treballar el posicionament Google aportarà més tràfic a la pàgina web i, conseqüentment, ampliarà el públic objectiu.

  Per altra banda, disposar d’un blog redueix els costs en publicitat i pot ser una font d’estalvi a llarg termini al oferir contingut que respon a les preguntes més freqüents que pot tenir un client. Així doncs, els treballadors es poden estalviar molt temps responen les mateixes preguntes i els clients sabran on trobar-ne les respostes.

  Per últim però no menys important, l’objectiu de qualsevol campanya de màrketing online és expandir la base de clients i incorporar-ne de nous. La publicació d’articles al blog es converteix en un mitjà per crear contingut compartit. La compartició a xarxes socials es convertirà en un element més de comercialització del negoci.

  Actualment, tenir un blog s’ha convertit en una necessitat per moltes empreses, es tracta d’invertir en contingut per obtenir bons resultats de posicionament Google a Internet. Crear punts de trobada amb els clients és bàsic en un entorn on la competència per la visibilitat a la xarxa és cada vegada més forta.

  5/5 - (48702 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48702 votes)