ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  27/02/2019

  Com elaborar el millor Blog i que afecti positivament al seu posicionament web

  posicionament web

  Si compta amb una web corporativa o una botiga on-line i vol atraure més tràfic de qualitat i clients, la millor opció és crear un Blog corporatiu que potenciarà la seva imatge de marca, la seva visibilitat i, per tant, el seu posicionament web.

  Comptar amb aquesta eina digital li aportarà grans beneficis, com potenciar el seu posicionament en el seu sector o àmbit, convertir-se en una empresa més social vers els seus usuaris, augmentar el seu tràfic web i generar més confiança i credibilitat. Tots aquests avantatges són molt positius per al seu posicionament Google.

  Per a tenir un Blog adequat, hi ha claus a tenir en compte:

  Cerqui molta informació: és necessari investigar diferents informacions i contrastar-les per tal d’oferir als seus usuaris dades rellevants i verídiques. La seva reputació és essencial i, recopilant bona informació, ho aconseguirà.

  Estratègia de continguts: ha de desenvolupar una estratègia sobre els continguts que vol publicar, sobre les diferents temàtiques del seu sector que siguin rellevants per al seu públic objectiu.

  Textos únics: el contingut del seu Blog, un cop tingui la informació recopilada, ha de ser escrit per vostè i exclusiu. Si vol obtenir un bon SEO, el contingut ha de ser de qualitat i no copiat d’altres webs.

  Inclogui imatges: el contingut multimèdia és un gran suport que ajuda a cridar l’atenció i a mantenir a l’usuari al seu Blog. A més, una imatge afavoreix a la difusió a les xarxes socials.

  Escrigui pensant en el lector: ha d’utilitzar un llenguatge proper i entenedor. Encara que sigui un Blog professional, pensi que els seus usuaris no poden conèixer tecnicismes i llegir-los els hi sigui feixuc.

  Actualitzacions constants: és imprescindible tenir el Blog al dia i actualitzar-lo sovint amb noves temàtiques. Google té molt en compte aquest factor.

  Per tant, tenir un Blog corporatiu l’ajudarà a obtenir un bon posicionament web. La millor opció és seguir aquestes claus i comptar amb professionals que l’indiquin en cada cas com procedir en aquesta estratègia digital i en altres.

  A Gestinet l’ajudarem a crear i gestionar el seu Blog. Som líders en posicionament Google Barcelona i sabem la importància d’elaborar un Blog adequat per a aconseguir una major visibilitat a internet.

  5/5 - (48954 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48954 votes)