ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  13/06/2019

  La figura del Blogger en el posicionament web

  posicionament web

  Quan es tracta de determinar una estratègia de màrketing, és necessari tenir present els continguts, ja que són part essencial en el posicionament web d’una pàgina.

  D’aquesta manera, el màrketing de continguts té com a finalitat atraure visitants de qualitat i guanyar visibilitat a internet. I aquí entren en joc els Bloggers.

  Gràcies a les noves tecnologies i maneres diferents de promoure productes i serveis a la xarxa, han sorgit aquests nous professionals.

  Els Bloggers són persones que administren una web i les seves xarxes socials amb la finalitat d’informar els usuaris, promoure i vendre la seva marca i productes i viralitzar-ho digitalment. A més, mantenen el contacte directe amb aquests i, periòdicament, els hi ofereixen continguts interessants i únics.

  Així, gràcies a la seva tasca, l’empresa obté millor posicionament web i una imatge de marca positiva.

  Els objectius dels Bloggers són molts clars, des d’impulsar la marca corporativa, crear relacions amb els clients i fidelitzar-los, impulsar el posicionament web, potenciar les xarxes socials, aconseguir una comunitat on-line potent, incrementar les vendes i augmentar els subscriptors.

  Aquesta nova figura, no obstant, ha de traçar una estratègia clara per tal que sigui productiva i que tingui resultats exitosos:

  Objectius clars: l’organització és clau i, per tant, ha de tenir metes per tal d’aconseguir-les. Una de les maneres, és comptar amb un calendari editorial on anar descrivint els següents passos i poder seguir fent continguts de qualitat.

  Publicacions: és essencial ser constant i mantenir una periodicitat, donant als usuaris informació de manera freqüent. Per a fer-ho, es pot establir uns dies a la setmana en concret i unes hores per publicar.

  Col.laboracions: és bo que els Bloggers col.laborin amb altres portals, ja que els hi atorgarà més notorietat i maximitzarà les seves publicacions, sempre que el sector sigui el mateix.

  Si vol aconseguir més i millor posicionament web, posi’s en contacte amb Gestinet, líders en posicionament web Barcelona. Creem estratègies a mida segons cada empresa i necessitat i, gràcies al nostre equip professional, el seu negoci obtindrà la màxima repercussió.

  5/5 - (49114 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49114 votes)