ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Un bon disseny web condiciona les seves vendes?

  Disseny web

  Sí i, a més, afecta la percepció de la seva imatge de marca. Així que cal tenir un bon disseny web que faci que la seva pàgina sigui atractiva i funcional.

  Ha de tenir en compte que les vendes on-line no paren de créixer i la seva empresa no pot perdre l’oportunitat de tenir un aparador digital on mostrar els seus productes o serveis. Un dels aspectes més importants, a més de tenir-hi presència, és saber quina imatge vol oferir als seus usuaris.

  Gràcies a un òptim disseny corporatiu, una web pot ser més usable, ja que pot tenir una estructura intuïtiva i còmode, a més d’utilitzar els colors adequats; carregar-se ràpidament; fer que els processos de compra i pagament siguin fàcils; ser responsive; tingui continguts d’actualitat, etc. Tots aquests factors fan que els seus visitants adquireixin més seguretat i confiança i, a la vegada, repercutirà a les seves vendes.

  Dins la seva estratègia de màrketing on-line, ha de definir quin disseny web vol tenir, sempre pensant en l’experiència de l’usuari i fer que la seva web sigui còmode i visualment atraient.

  Avantatges d’un òptim disseny web

  Tenint un bon disseny de la seva pàgina, pot aconseguir molts avantatges. Els més importants són:

  Millora del seu posicionament als cercadors: gràcies a tenir una web optimitzada, aquesta es posicionarà millor a Google, fent que la seva pàgina tingui millor visibilitat a internet.

  Millora de l’experiència de navegació: és un dels factors clau i fa que els seus visitants estiguin més temps dins el portal i realitzin conversions. A més, pensi que cada any augmenten les compres a través de dispositius mòbils i, gràcies a un disseny responsive, els seus usuaris podran navegar més fàcilment.

  Millor percepció de marca: una pàgina web ha d’estar estretament lligada a les seves xarxes socials i aquestes poden ser les seves aliades per millorar la seva interacció amb els usuaris i mantenir una relació constant.
  Recordi, a més, el que li hem comentat: un bon disseny web fa que la seva imatge corporativa ofereixi més confiança. Aquest fet, sumat al treball a les xarxes socials, provoca que els usuaris tinguin una bona sinergia amb la seva empresa.

  Millora de les seves vendes: és un dels grans avantatges i conseqüència directa de tenir un òptim disseny de la seva pàgina. Les seves vendes s’incrementaran i gaudirà de més conversions.

  Com pot comprovar, el disseny web és essencial i podrà aconseguir grans beneficis.

  Per a poder portar-ho a cap, confiï en Gestinet, líders en la creació d’estratègies de màrketing digital enfocades a obtenir més visibilitat a internet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post