ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La seva botiga digital al 100% amb suport informàtic

  manteniment informàtic

  Tota ecommerce té un dinamisme constant, bé sigui perquè incorpora nous productes o serveis, perquè la seva imatge corporativa és canviant i s’ha d’adaptar a les necessitats dels seus usuaris, perquè ha d’estar actualitzada o perquè ha d’oferir seguretat quan es realitzin compres, transaccions, etc.

  I, per poder aconseguir que la seva botiga on-line tingui tots aquests aspectes coberts, necessita el suport d’una empresa de manteniment informàtic.

  És un servei que inclou moltes tasques i que farà que el seu portal sempre estigui en bones condicions, a més que la seva empresa podrà donar el millor servei als seus clients i sempre rebre una atenció eficient i ràpida de part seva.

  A més, un bon manteniment actualitza periòdicament el seu disseny web. Pensi que aquest factor de màrketing és molt important, ja que, si està al dia, pot generar una imatge de marca moderna, professional i donar més credibilitat i confiança als usuaris, imprescindible a l’hora de decidir-se a adquirir qualsevol producte.

  El posicionament als cercadors, és un altre aspecte que té en compte un òptim manteniment informàtic. Estar en una bona posició al rànquing de Google és quasi una necessitat i farà que la seva empresa tingui més notorietat.

  El SEO ajuda que clients potencials el trobin més fàcilment i que les probabilitats que entrin i realitzin conversions augmentin.

  Quan a la seguretat, el manteniment està atent que la seva ecommerce estigui protegida i que el seu tràfic pugui navegar i posar les seves dades de manera segura. A més, tingui en compte que és important que la seva pàgina sigui ràpida i es carregui en el menor temps possible, igual que el seu software estigui actualitzat, que les seves bases de dades estiguin resguardades, etc. I, de tot això, se n’ocupa el suport informàtic.

  Per tant, trobem que un òptim manteniment portarà a cap moltes tasques. Les més rellevants són tenir al dia els seus continguts, redissenyar la seva web, incorporar noves funcions que atorguin més prestacions als usuaris, actualitzar els seus productes o serveis, millorar la seva navegació, realitzar newsletters, editar el seu contingut multimèdia perquè sigui més atraient i mantenir la seguretat dins el seu portal.

  Si vol que la seva ecommerce sigui funcional, atractiva, estigui ben posicionada i gaudeixi de protecció, posi’s en contacte amb Gestinet.

  Som líders en manteniment informàtic Barcelona i experts en crear estratègies de màrketing on-line a mida i adaptades a les necessitats de cada empresa.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post