ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  17/10/2018

  Posicionament web d’una botiga virtual

  posicionament web

  Els projectes online, especialment si es tracta de botigues virtuals, necessiten gran volum de visites d’usuaris i, la millor manera de fer-ho, és a través del posicionament web.

  De fet, part de l’èxit d’un ecommerce és que els seus productes tinguin la màxima visibilitat per a les cerques que realitzin els usuaris. Per això, és necessari treballar de manera correcta el SEO d’una pàgina, sobretot el posicionament Google d’aquesta.

  És important tenir una estratègia de màrketing on-line definida i clara i que ajudarà, entre altres, a provocar que els seus futurs clients el trobin.

  Per a fer-ho, pot realitzar uns passos determinants que faran que la seva botiga virtual tingui un posicionament web millor:

  Seleccionar les paraules clau adequades: ha de buscar les paraules clau òptimes i que tinguin l’equilibri entre la competència i les cerques dels usuaris. Un cop les tingui, les ha de repetir diverses vegades en el contingut.

  Descriure el producte correctament: és la informació que apareix en les fitxes dels productes. Aquesta ha de ser de qualitat, original i única. A més, tenir unes descripcions correctes, fomenten la conversió i la usabilitat de la botiga virtual.

  Gestionar les baixes dels productes: ha d’estar atent i eliminar els productes caducats o fora de stock per tal de facilitar la compra a l’usuari i no confondre’l.

  Enllaçar productes relacionats: és important enllaçar un producte a un altre que estiguin relacionats i així provocar la venda creuada i, a més a més, és quelcom positiu pel posicionament web.

  Cuidar les imatges: és necessari penjar fotos optimitzades i amb les mesures adequades per tal que contribueixin a reduir el temps de càrrega de la pàgina i ajudar al posicionament. De la mateixa manera, han de tenir una bona qualitat i ser úniques.

  Reputació digital: és necessari cuidar la reputació a internet i obtenir valoracions positives i generar confiança als usuaris. Google té molt en compte les experiències dels clients a l’hora de posicionar una pàgina.

  Com ha pogut comprovar, hi ha factors que influeixen en el posicionament web de les botigues virtuals. Per això, per tal d’aplicar-los correctament, ha de comptar amb professionals que l’assessorin adequadament.

  A Gestinet som experts en posicionament web i l’ajudarem en com treballar la seva web, blog o botiga virtual per tal que obtingui els millors resultats i es trobi en les primeres posicions del cercador.

  5/5 - (48720 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48720 votes)