ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  15/11/2018

  Com potenciar les botigues virtuals gràcies al neuromàrketing

  Botigues virtuals

  El neuromàrketing és una disciplina que uneix el màrketing i la neurociència i ajuda a entendre com actua el cervell humà segons els estímuls de compra i com els impulsa per tal de prendre una decisió.

  Es basa en variables emocionals, culturals, econòmiques o socials dels consumidors.

  Degut que la decisió de compra és molt ràpida i més encara a les botigues virtuals, els usuaris han de trobar a la seva ecommerce detalls que facilitin la seva compra i els hi aporti confiança i seguretat.

  Li mostrem com pot potenciar la seva botiga virtual a través del neuromàrketing:

  Màxima usabilitat: la seva pàgina ha de ser fàcil d’utilitzar, ja que augmentaran les possibilitats de conversió i de fidelització. Els consumidors volen navegar de manera senzilla i clara, sense complicacions. El disseny web ha de ser natural i intuïtiu.

  Procés de compra molt fàcil: la compra ha d’efectuar-se amb ordre i lògica i proporcionant en tot moment informació per oferir tranquil.litat a l’usuari.

  Reducció de por a pagar: un dels passos que més ansietat produeix al consumidor és a l’hora d’efectuar el pagament. Pot utilitzar expressions que signifiquen COMPRAR però substituint la mateixa paraula. Per exemple, l’opció d’AFEGIR AL CARRO és una bona alternativa.

  Ofertes limitades: els productes fora d’estoc o amb poques unitats disponibles generen urgència per a comprar-les i és un bon mètode per a poder generar visites i més vendes.

  Minimitzar els reclams: si la seva web està plena de reclams amb colors massa llampants per tal de cridar l’atenció a l’usuari, pot provocar l’efecte contrari. S’ha de publicitar en mesura i que no distorsioni l’objectiu de la web. El consumidor pot sentir-se confós i no saber on mirar.

  Incloure valoracions d’altres consumidors: els testimonis i les opinions d’altres usuaris donen confiança i credibilitat a l’hora de fer una compra on-line.

  Compti amb professionals per tal que la seva botiga virtual estigui en les millors mans i li elabori un disseny web òptim que potenciarà les seves visites i les seves vendes a internet.

  A Gestinet som experts en màrketing on-line i li elaborarem una estratègia a mida amb l’objectiu que la seva ecommerce sigui un èxit.

  5/5 - (48814 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48814 votes)