ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  04/06/2018

  Claus per l’èxit en botigues virtuals gràcies al posicionament web

  posicionament web

  El posicionament web i el màrketing on-line s’han convertit en imprescindibles per a les empreses que tenen presència a internet. És fundamental obtenir una bona posició als cercadors ja que així s’obté més possibilitats de seduir al client potencial perquè acabi adquirint un producte.

  Per tant, el posicionament google és una de les principals maneres d’atraure clients i el l’èxit d’aquest té a veure amb la constància i amb la paciència. Posicionar una pàgina no és una feina que es realitzi d’un dia per altre i cal treballar-ho molt.

  A continuació detallem les claus per millorar el posicionament web d’una botiga virtual:

  -Crear un blog a la botiga virtual: en un blog el contingut és més gran i únic. És important que sigui de qualitat i de interés per als clients potencials. Si és així generarà tràfic.

  -Comentaris dels productes: s’ha d’habilitar els comentaris de producte en una botiga virtual. Permeten que un text fixe vagi canviant i sigui reindexat per Google. També reforcen la imatge de la nostre ecommerce i dónen confiança.

  -Descripcions dels productes: el principal contingut d’una botiga online són els productes, per tant s’han de cuidar les descripcions

  -Temps de carga de la pàgina: imprescindible tenir un temps de carga ràpid. Si tarda massa els visitants marxaran i aniran a una altre pàgina.

  -Imatges: imporant nomenar correctament la imatge amb el atribut ALT (és el que li apareix al usuari en cas de no visualitzar la foto) i el TITLE (text que apareix al pasar per sobre de la imatge) amb les Keywords necessàries.

  -Configuració de les comptes de les xarxes socials en la botiga virtual: és recomenable tenir les comptes de les diferents xarxes socials connectades perquè hi hagi interactivitat amb l’usuari.

  Per poder tenir èxit en el posicionament de les botigues virtuals seguint aquestes claus s’ha de comptar amb un equip professional que el recolzi i l’ajudi en el seu projecte, cercant sempre les novetats i millores que faran que el seu negoci funcioni i evolucioni.

  Gestinet confecciona en cada cas una proposta a mida sobre l’estratègia on-line més adient i que millor encaixa amb les necessitats del client i els seus objectius en aquest sentit.

  5/5 - (48538 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48538 votes)