ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El brainstorming com a estratègia de disseny web

  Disseny web

  La pluja d’idees o brainstorming és una eina molt utilitzada per tal de facilitar la creació de noves idees sobre un tema en concret, una estratègia a seguir, etc.

  Es porta a cap grupalment, és a dir, un grup de persones, normalment d’un departament creatiu o del sector on es volen trobar alternatives, es reuneixen per tal de realitzar el brainstorming. L’objectiu principal és la innovació, noves creativitats, continguts o més productivitat.

  El el cas del disseny web, posar en pràctica una pluja d’idees és una manera excel.lent de cercar una nova imatge de marca, estructura web, tipus de suport multimèdia, tipus de fons, colors, etc. És una manera de donar una empenta extra a la creativitat gràcies a un grup de persones que comenten i posen sobre la taula les seves percepcions.

  Per tant, gràcies al brainstorming pot trobar noves oportunitats per millorar, es poden resoldre problemes, cercar alternatives i desenvolupar tota classe de creativitats. Quan al disseny web s’aconsegueix deixar enrere la monotonia i donar un aire actualitzat a qualsevol pàgina.

  Existeixen, però, unes normes per tal de portar a cap el brainstorming:

  -Les idees dels integrants del grup no es poden criticar, al contrari. Segurament, si s’analitzen, totes hi tenen cabuda o poden ser utilitzades d’alguna manera.

  -Qualsevol idea pot ser inspiradora i realitzar-se. A més, a vegades només són idees inicials i cal millorar-les.

  -És imprescindible generar molta creativitat per a poder posar en pràctica la més adequada segons el projecte.

  -Impliqui en el brainstorming persones de molts departaments per tenir diferents punts de vista.

  A Gestinet som experts en l’elaboració d’estratègies de màrketing on-line, especialment en disseny web. Ens encanta que els nostres clients s’impliquin en els seus projectes i facin partícips les seves idees, així com donar-nos pautes per poder elaborar exactament el producte que tenen al cap.

  5/5 - (48994 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48994 votes)