ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El branding i el disseny web

  Disseny web

  En una estratègia de màrketing on-line, s’han de tenir en compte molts aspectes, especialment relacionats amb la imatge que vol oferir als seus usuaris. El disseny web n’és un d’ells i ajuda, en gran part, a oferir una bona percepció dels seus productes o serveis, entre altres.

  Per a aconseguir una òptima imatge de marca, en concordança amb els seus valors empresarials i fidel a què vol que els visitants obtinguin de la seva web, ha d’elaborar diferents estratègies enfocades al branding. Aquest és el procés de construcció de la marca, així com la seva gestió, per tal que la sensació sigui la que l’empresa desitja.

  Així, gràcies al branding, pot aportar diferenciació i valor afegit a la seva imatge.

  Per tant, el disseny web i el branding s’han de treballar conjuntament, amb l’objectiu de cridar l’atenció als visitants, retenir-los el màxim temps possible i aconseguir leads i vendes.

  Cada vegada existeixen més tendències de disseny web que, junt amb el branding, poden oferir millor experiència d’usuari, així com un servei al client més òptim:

  Personalitat i imatge pròpia: és necessari mostrar la seva identitat i, una manera de fer-ho, és tenir imatges úniques i especialment creades per a la seva marca o productes.

  Colors: han d’estar totalment acord als seus colors corporatius i integra’ls perfectament en tota la web. A més, ha de deixar anar la seva creativitat, mostrant il.lustracions llampants i innovadores. Igualment, la tipografia escollida s’ha de tenir en compte i, si n’hi ha vàries dins la web, que quedin perfectament integrades.

  Vídeos a pantalla completa: perfecte per retenir als seus visitants i una manera molt pràctica de mostrar la seva informació visualment sense distraccions.

  A través del disseny web i el branding es pot atraure a molts sectors de la població, segons el seu sector o àmbit empresarial.

  Contínuament, però, les marques volen resultar atractives pels millenals, ja que són els que marquen les noves pautes a internet. Són un grup de persones que compren molt on-line i consumeixen molts continguts digitals. Per tant, sempre que els seus productes o serveis s’adaptin a ells, cal marcar estratègies dirigides als millenals.

  A Gestinet confeccionem estratègies de màrketing on-line a mida segons cada empresa i necessitat, especialment enfocades a obtenir el millor disseny web i una òptima imatge de marca. Contacti amb nosaltres perquè el seu projecte digital sigui un èxit.

  5/5 - (49004 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49004 votes)