ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El Branding com a eina de posicionament Google

  posicionament google

  Per a una empresa, poder posicionar-se dins els primers resultats és tot un èxit i és necessari aconseguir-ho per poder obtenir més visibilitat a internet i que el seu públic objectiu tingui accés als seus productes o serveis més fàcilment.

  De fet, que una marca estigui ben situada és essencial. Per a fer-ho, treballar la seva imatge, és a dir, el Branding, i utilitzar-lo com a eina SEO, és una excel.lent opció.

  El SEO Branding consisteix a portar a cap una estratègia de màrketing d’una marca en concret amb la finalitat que aquesta incrementi la seva notorietat als motors de cerca.

  La unió d’un òptim posicionament Google i la seva marca pot fer que guanyi autoritat digital i, per tant, que el gegant d’internet el col.loqui més amunt del rànquing.

  Aspectes del SEO Branding

  La seva marca ha de respondre a un seguit d’aspectes i factors que poden fer que el cercador el tingui més en compte. Els més rellevants són:

  Continguts valuosos: els continguts, tant els textos com les imatges i vídeos, han de ser de qualitat i ser interessants pels seus usuaris. A més, han d’estar optimitzats en l’àmbit SEO perquè puguin ser rastrejats. També, han de ser únics i mai copiats d’altres pàgines.

  Disseny web intuïtiu: els seus visitants han de tenir una òptima experiència de navegació i, per aconseguir-ho, el seu disseny ha de ser senzill, fàcil i molt intuïtiu. No ha de tenir molts elements que el distreguin, però ha de cridar l’atenció i ser diferenciador respecte altres webs.

  Responsive: la seva pàgina ha de poder visualitzar-se des de qualsevol dispositiu i pantalla, per facilitar les consultes i compres als usuaris i, novament, dotar la seva pàgina d’usabilitat.

  Aquests punts faran que la seva marca empresarial sigui recordada positivament, els seus visitants estiguin més temps a la seva web i hi hagi més conversions i vendes, perfecte pel seu posicionament Google.

  A més, ha de tenir en compte les xarxes socials i donar-los una imatge de marca coherent segons la seva web. Per a fer-ho, les fotos dels seus perfils han d’anar en concordança i anar publicant periòdicament els canvis, novetats i actualitzacions de la seva marca.

  Faci que el seu Branding sigui potent i utilitzi’l com a eina indispensable del seu SEO

  A Gestinet tenim en compte tots els detalls de màrketing digital que poden fer, de la seva empresa, més forta a internet i rebre visites qualitatives.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i li elaborarem una estratègia a mida, segons la seva empresa i necessitats.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post