ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  26/04/2019

  És necessari elaborar un briefing pel posicionament web d’una pàgina?

  posicionament web

  El briefing és un element essencial a l’hora de desenvolupar una estratègia de màrketing, ja que conté informació important per a poder planificar o portar a terme un projecte.

  És un document on es descriuen les necessitats i com es vol executar una pàgina web o una botiga digital, per exemple. Tenir aquesta informació és necessari, especialment en la fase inicial del projecte, per assegurar el seu èxit i així focalitzar-lo correctament i encaminar-lo per a aconseguir els objectius.

  En el cas de la realització d’una estratègia de posicionament web, elaborar un briefing, és una molt bona opció per tal de tenir clar tots els conceptes comercials i tècnics i com posicionar la web.

  Li detallem com ha de ser el contingut d’un briefing per realitzar el posicionament web d’una pàgina:

  Detallar l’objectiu de la campanya: per tal de poder traçar una estratègia adequada, cal tenir clar l’objectiu principal d’aquesta, en aquest cas, de SEO.

  Determinar el seu públic: cal saber a qui anirà dirigit el seu posicionament, ja que el llenguatge utilitzat o el disseny s’ha d’adaptar a ells.

  Productes o serveis: per a elaborar una estratègia SEO cal conèixer bé els seus productes o serveis, amb l’objectiu de realitzar una correcta elecció de les seves keywords que després haurà de posicionar.

  Estudiar la seva competència: un briefing ha de detallar quins són els seus principals competidors, quina estratègia utilitzen i quines característiques té l’audiència del seu sector. Com més informació millor.

  Descriure la seva empresa: en aquest document és interessant que hi apareguin els seus valors i què vol comunicar als usuaris.

  Pressupost: com que s’han de tenir en compte tots els detalls, en el cas del posicionament web, també s’ha de valorar quin pressupost vol destinar en aquesta partida.

  Mesurar el briefing: en qualsevol acció de màrketing, és necessari mesurar els resultats i realitzar un seguiment continuat per tal de poder corroborar si el projecte segueix les línies que s’havien predeterminat i es compleixen els objectius, inclús si són necessaris canvis o millores.

  Compti amb Gestinet si vol obtenir el millor posicionament web als cercadors. Som líders en posicionament web Barcelona i referents en el sector. Elaborem, en cada cas, briefings a mida per cada client i segons les seves necessitats i objectius.

  5/5 - (49038 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49038 votes)