ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La importància del calendari editorial en el posicionament Google

  posicionament google

  Un calendari editorial és una agenda o tauleta on s’indica la data de les publicacions dels continguts d’una pàgina web, així com a través de quins canals socials es transmetrà, quines keywords s’utilitzaran, quin és el seu públic objectiu, etc. Així, és com un mapa on està organitzat tot el contingut digital.

  És una eina molt important, no només en la generació de bons textos, sinó en millorar el seu posicionament Google, ja que la seva estratègia estarà definida correctament i les seves actualitzacions seran les adequades.

  Gràcies al calendari editorial, tindrà planificades les dades que ha de publicar, sent constant i eficaç en la seva feina, així com podrà revisar els continguts passats per donar-los més valor i afegir més informació, readaptant els continguts.

  Utilitzant un calendari editorial, com hem comentat, afectarà positivament al seu posicionament Google i, a més, serà positiu en altres aspectes:

  Millors continguts: tenint una bona organització de publicacions, és més fàcil poder arribar als seus usuaris. Pensi que, un dels seus objectius, és aconseguir captar l’atenció del seu públic interessat en els seus productes o serveis i, tenint una òptima planificació, pot aconseguir-ho.

  Programació: aquesta eina és perfecte per a poder programar a llarg termini totes les seves publicacions i, en veure’ls reflectits en una agenda o mapa editorial, podrà visualitzar-los i evolucionar en el seu contingut, escrivint cada vegada títols més específics, seguint un ordre de preferència de keywords, etc.

  A més, gràcies a la programació a llarg termini, no tindrà problemes de no tenir idees noves o ‘ment en blanc’, ja que tindrà més recursos per pensar en nous continguts i no tindrà la pressió d’escriure ràpidament qualsevol cosa.

  Audiència definida: segons la temàtica de cada post, pot tenir un públic objectiu diferent. Amb un calendari editorial és més fàcil enfocar correctament cada text. A més, aquesta eina li permet introduir anotacions d’interès segons el dia de la setmana o informació rellevant imprescindible a publicar i que el calendari editorial li recordarà.

  Si vol tenir la millor estratègia de continguts que afecti directament al seu posicionament web, compti amb Gestinet. Som líders en posicionament Google Barcelona i elaborem estratègies de màrketing on-line a mida segons cada projecte i necessitat.

  5/5 - (49070 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49070 votes)