ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  28/11/2018

  Elabori un calendari editorial per a una estratègia de posicionament web millor

  posicionament web

  Una de les millors maneres de tenir un posicionament web òptim és comptar amb un blog corporatiu dins la seva web. És necessari, però, tindre’l sempre actualitzat i amb un bon contingut per tal que els usuaris se sentin atrets i visitin la seva pàgina regularment. Així guanyarà visibilitat i el seu posicionament Google augmentarà.

  Per tal de tenir sempre el seu blog al dia cal elaborar un calendari editorial de continguts, construint així una estratègia de planificació, on no només inclogui el contingut dels textos, sinó també amb quins canals ho ha de difondre i quins dies i hores ho publicarà.

  Un calendari editorial té grans avantatges. Alguns d’ells són:

  -Li permet saber sempre quin són els passos a seguir, segons els seus objectius marcats.

  -Li recorda sempre les keywords que ha d’utilitzar.

  -A qui va dirigit el contingut i quin és públic objectiu.

  -Estalviarà temps degut a l’organització de les seves tasques.

  -Li permet tenir en compte l’evolució de la seva estratègia de continguts, ja que planificarà a llarg termini.

  -Gràcies a tenir present quina és la seva audiència, quins dies els seus posts tenen més èxit o a quines hores, tindrà més possibilitats d’encertar i arribar a més usuaris. Els hi oferirà el contingut que més els hi interessa.

  -Evitarà quedar-se sense idees sobre noves publicacions, ja que pot adaptar continguts antics i optimitzar-los. I inclourà molta més varietat temàtica perquè podrà visualitzar actualitzacions passades, actuals i planificar quines vol afegir.

  -Quan a les xarxes socials, tindrà les publicacions equilibrades. No hi haurà cap xarxa social corporativa abandonada perquè tot estarà planificat.

  Tingui sempre al seu costat a un equip professional perquè l’ajudi en el posicionament web de la seva pàgina, i així podrà optimitzar totes les eines que té el seu abast, com són els calendaris editorials.

  A Gestinet confeccionem estratègies de màrketing on-line a mida segons les necessitats de cada client i els objectius marcats per cada empresa.

  5/5 - (48786 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48786 votes)