ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  05/10/2018

  Pot afectar el canvi de nom o logotip al posicionament web d’una pàgina?

  posicionament web

  A causa de la gran revolució tecnològica d’avui dia és necessari adaptar-se i realitzar canvis en la imatge corporativa de forma sovint.

  Generalment moltes empreses volen que la seva marca obtingui una percepció i uns valors que, fins ara, no han pogut transmetre als usuaris o, simplement, el negoci ha fet un canvi generacional o de gerència i volen canviar.

  El rebranding treballa la personalitat de l’empresa actual i adapta els aspectes que necessiten projectar una nova imatge, reflectint així la renovada identitat que vol mostrar en aquesta nova etapa.

  Per tant el rebranding és un conjunt d’accions que, realitzant canvis en el logotip, nom o disseny, té per l’objectiu canviar l’opinió dels usuaris i intentar reforçar-la i, inclús, arribar a altres segments de població.

  Durant aquest procés, s’ha de tenir molt en compte molts matisos. En el cas d’un canvi de web i el seu disseny, és imprescindible tenir cura de les redireccions, ja que poden afectar el posicionament web.

  Per tal de crear una nova identitat corporativa, especialment en el màrketing on-line, s’han de tenir en compte alguns aspectes com, per exemple, estructurar els valors de l’empresa, ja que és quelcom que s’ha de mantenir en el temps i han de donar confiança als usuaris, tenir coherència i estar alineada amb la imatge i ser diferenciadora de la competència, donant un plus als usuaris que no puguin trobar a altres empreses.

  Al realitzar un rebranding en una empresa, especialment en el canvi de nom i logotip, pot haver-hi algunes conseqüències:

  -A l’intentar canviar d’identitat, depenent com es realitzi, es pot perdre la imatge generada durant una llarga trajectòria. En alguns casos, segons el sector, ha de fer-se de manera més relaxada.

  -Un canvi de nom pot obligar a renovar la imatge corporativa, ja que ha de tenir coherència i que els usuaris puguin relacionar la seva marca fàcilment.

  -És necessari actulitzar-ho tot amb el nou nom o logo: disseny web, targetes, papereria, etc.

  -En el cas de canvi de domini pot perjudicar, si no es realitza correctament, el posicionament google de la pàgina.

  Quan es tracta d’un canvi tan gran en una empresa i es vol mantenir i inclús incrementar el posicionament web d’una pàgina, és imprescindible comptar amb professionals que l’assessorin i l’indiquin quins passos s’han de seguir per tal que el procés sigui un èxit.
  A Gestinet som líders en el sector i analitzem i confeccionen en cada cas propostes a mida per tal que els nostres clients obtinguin els resultats esperats.

  5/5 - (48706 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48706 votes)