ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  22/01/2021

  Canvis a Google sobre l’estratègia de posicionament web

  posicionament web

  Google no deixa d’innovar i millorar el seu algoritme i, any rere any, inclou canvis perquè el seu cercador sigui més amè, còmode i millorar l’experiència dels seus usuaris.

  Per a fer-ho, existeixen uns paràmetres que fan que una pàgina pugui obtenir millor posicionament web i tingui més visibilitat dins el rànquing.

  En el món digital s’ha d’estar contínuament actualitzat i realitzar les noves estratègies de posicionament que existeixen.

  A més, en el cas que compti amb una pàgina o botiga virtual, segur que té nous objectius o metes i, que una d’elles, sigui ser més potent a nivell on-line.

  Si és així i vol adquirir aquest 2021 millor presència a internet, segueixi llegint i podrà saber què espera Google de les empreses per a poder posicionar-les millor.

  Per què ha de tenir un bon posicionament web?

  Actualment és quasi una necessitat tenir presència digital i que aquesta sigui molt notòria perquè els visitants de Google el trobin fàcilment.

  Per aconseguir-ho, el màrketing on-line posa al seu abast diferents eines, sent una d’elles el posicionament web.

  El SEO o Search Engine Optimization, consisteix a crear contingut i millorar la seva pàgina perquè sigui més atractiva pels cercadors i, a la vegada, pels usuaris.

  La finalitat és aparèixer als primers resultats del rànquing quan un internauta realitzi una cerca relacionada amb el que vostè ofereix.

  I, per tant, s’ha de tenir una estratègia de posicionament web clara per a portar-la a cap de manera periòdica.

  És essencial saber que el món del màrketing està en continu moviment i és necessari estar al dia sobre les novetats del sector i, especialment, als nous requeriments de Google, que són els paràmetres que fa servir a l’hora de posicionar una pàgina.

  El SEO és un aspecte molt important que determina la seva visibilitat i notorietat i, com a conseqüència, el seu èxit on-line.

  És a dir, com millor posicionada estigui la seva web, més probabilitats que entrin a visitar-la i més possibilitats de conversió obtindrà.

  posicionament pàgina web

  Les noves tendències SEO d’aquest any

  Com li hem comentat, el sector digital és molt canviant i contínuament hi ha noves tendències que cal seguir per a agradar més a Google i que posicioni millor el seu portal i ser més atractiu pels usuaris.

  Així doncs, les noves tendències que sonen amb força per aquest 2021 són:

  1. Experiència d’usuari: és imprescindible oferir als seus visitants una bona usabilitat i facilitat de moviments dins la web. Aquest aspecte farà que se sentin més a gust navegant, puguin trobar exactament el que estaven buscant de manera ràpida, i romanguin més estona dins la web.
  2. SEO local: no tenir pàgina web no impedeix poder promocionar-se localment. En aquest cas, la localització té molta força i és un punt a favor pels negocis amb presència física.
  3. Web responsive: no deixi passar un minut més i faci que la seva pàgina sigui responsive i es pugui adaptar a tota mena de navegadors i pantalles. Facilitarà l’accés i visualització a tot el que ofereix i com no, facilitarà novament la navegació als seus usuaris.
  4. Contingut llarg: el contingut en si sempre ha sigut important, però ara més que mai el cercador dóna rellevància que tingui més llargària, ja que atrau a més tràfic i es realitzen més accions, és a dir, hi ha més enllaços, més interacció, etc. A més, cal incidir en la necessitat de crear bons títols, cada vegada més orientats a les cerques per veu.
  5. Dissenys molt atractius i funcionals: els usuaris cada vegada són més fugaços i més ràpids i, per atrapar-los el temps més gran possible, cal donar-los un disseny atractiu, simple però molt visual.
  6. Core Web Vitals: és un factor decisiu de SEO, ja que té a veure amb el rendiment de la web i la seva optimització. És una mètrica que analitza la usabilitat web d’un portal per tal de posicionar-lo millor o no.
  7. Cerca visual: hi ha una nova tendència de l’usuari que té a veure amb buscar continguts a través de les imatges. Amb l’arribada de Google Lens i l’imparable creixement de Pinterest, els continguts cada vegada són més visuals. Per això, és essencial tenir sempre les seves imatges optimitzades.

  Com veu, són diferents tendències, algunes d’elles ja instaurades el 2020, que faran que una web tingui més força i sigui més visible per Google.

  posicionament pàgines web

  Com el pot beneficiar el posicionament web?

  El posicionament web pot aportar-li al seu negoci multitud de beneficis molt positius.

  Això sí, cal treballar constantment aquest aspecte del màrketing on-line, ja que el món digital no para i és necessari no deixar d’actualitzar-se i mantenir-se actiu.

  Gràcies al SEO maximitzarà les seves probabilitats d’aconseguir els seus objectius digitals.

  Els principals beneficis són:

  1. Gran augment del seu tràfic objectiu: podrà comprovar com incrementen les visites qualitatives, que són les que realment li realitzaran conversions.
  2. Més vendes: com a conseqüència directa, les seves vendes s’incrementaran.
  3. Promoció 24/7: la seva pàgina estarà promocionada sense descans, 24 hores al dia i els set dies de la setmana. El millor mitjà publicitari que pot tenir, és comptar amb un bon posicionament als cercadors.
  4. Continguts sempre interessants: la seva web sempre tindrà textos i imatges interessants pels usuaris, perfectes per consultar, compartir i enviar. La interacció és essencial per Google.
  5. Temps de càrrega més ràpid: gràcies a l’optimització web, una pàgina és més ràpida i còmoda pels usuaris, ideal per retenir-los més estona.
  6. Millor visibilitat de marca: la seva imatge corporativa guanyarà en posicions dins el rànquing, però també en branding.
  7. Major confiança: en estar a les primeres posicions, els usuaris obtindran més confiança sobre la seva marca i, en general, sobre els seus productes o serveis. La credibilitat on-line és essencial, tant per aconseguir nous clients com per fidelitzar els que ja té.
  8. Inversió molt rendible: el posicionament orgànic, també anomenat de no pagament, és altament rendible. Això sí, cal treballar-lo de manera constant.
   De la mateixa manera, els resultats poden mantenir-se a llarg termini, quelcom molt positiu.

  posicionament google

  Aconsegueixi el millor posicionament de la seva pàgina web

  La seva web ha de tenir el millor posicionament possible als cercadors i estar al dia sobre les noves actualitzacions i tendències que hi ha en aquest sector.

  Si és així, podrà gaudir de més notorietat a internet i fer que el seu negoci digital sigui més exitós.

  A Gestinet, empresa líder en posicionament de pàgines web, estem al seu costat per oferir-li un suport total en aquest aspecte i fer que la seva web adquireixi més visibilitat a Google.

  Posem al seu abast el nostre equip per tal de crear la millor estratègia de posicionament web adaptada al seu negoci i a les seves necessitats.

  Contacti amb nosaltres i podrà veure com és de beneficiós el SEO i tot el que li pot aportar.

   

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)