ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Posicionament Google i els canvis d’algoritme

  Posicionament google

  Els algoritmes són una sèrie d’instruccions que, aplicades a unes dades d’entrada, resolen problemes. En definitiva, són processos informàtics que converteixen les preguntes en respostes.

  És necessari conèixer molt bé les característiques dels algoritmes del principal cercador perquè el posicionament Google no se’n vegi afectat quan hi hagi canvis.

  Precisament el criteri de Google a l’hora de mostrar les pàgines web quan els usuaris realitzen cerques, és determinat pel seu algoritme. Gràcies a aquestes fórmules i solucions informàtiques, el buscador ordena els resultats pels usuaris.

  De fet, Google canvia els seus algoritmes molt sovint i és quasi imprevisible. El motiu és conèixer de manera més ajustada les preferències dels usuaris i mostrar-los els resultats d’una manera més òptima. Per tant, Google sempre busca la satisfacció d’aquests.

  Un dels aspectes més importants i necessaris que Google té en compte i que ajusta el seu algoritme perquè les pàgines web també ho facin és el contingut. Ha de ser contingut de qualitat que doni resposta als problemes o dubtes dels usuaris, ha de ser original, únic i actual i de fàcil lectura.

  A més del contingut, ha de tenir en compte alguns consells els quals Google dóna molta importància i són necessaris perquè el posicionament web de la seva pàgina no sigui penalitzat. Alguns d’ells són evitar tenir finestres emergents a la web, com publicitat, l’optimització de la velocitat de càrrega de la pàgina i incrementar la seguretat d’aquesta.

  També és important verificar que la seva web compti amb la versió per a dispositius mòbils i que tingui un disseny web responsive.

  Avui en dia més del 65% dels usuaris utilitzen el mòbil per a cercar informació i per a fer compres online. Per això, en aquest cas, Google actualitza constantment el seu algoritme per adaptar-lo a les necessitats dels usuaris.

  Per a un posicionament web òptim, posi’s en contacte amb Gestinet. Som referents en posicionament Google Barcelona i en serveis informàtics i l’aconsellarem com procedir perquè el SEO de la seva pàgina es vegi beneficiat a Google i la seva empresa tingui sempre la millor posició.

  5/5 - (48712 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48712 votes)