ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  25/04/2018

  Com captar clients per internet amb una bona estratègia de màrketing on-line?

  màrketing on-line

  Tenir una estratègia ben elaborada i clara de màrketing on-line és bàsic per a poder aconseguir els objectius de la seva empresa. Tant per oferir nous canals de comunicació als usuaris, per millorar la imatge de la seva marca o fer-la conèixer o per captar nous clients i fidelitzar els ja que tingui.

  Sigui com sigui l’estratègia ha de ser planificada i tenir molt clar qui és el seu públic objectiu. D’aquesta manera, un client potencial serà un client comprador.

  Un primer pas per captar clients és augmentar el tràfic de la seva web. Per a fer-ho asseguri’s que és responsive, és a dir, que es pot visualitzar correctament desde tots els dispositius. Tenir contingut actualitzat farà que la seva pàgina també tingui més visites. Aquest ha d’estar enfocat al seu públic objectiu.

  Crear newsletters és una manera eficient de captar clients que havien mostrat interés anteriorment per la seva web i fa temps que no la visiten, així com fidelitzar els que ja tingui i crear ventes creuades.

  El posicionament google és també essencial perquè nous clients entrin a la seva web. S’ha de treballar amb les paraules clau que cerquen els seus clients potencials i així tener més probabilitats de que cliquin al seu portal.

  Les xarxes socials són un aliat per a la captació de nous clients. Pot fer un estudi de quines tenir, no fa falta totes, ja que s’hauran d’actualitzar constantment posant contingut d’interès. Les més utilitzades per les empreses són Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinteresc, Google + i Instagram. A nivell corporatiu, Facebook i LinkedIn són molt eficients, sempre i quan s’utillitzn correctament. Google + també pot ajudar-lo en quan al posicionament web, quelcom a tenir molt en compte.

  Un cop ja estigui inmers en la captació de nous contactes, aquests s’han de convertir en clients. Per a fer-ho ha de donar credibilitat i confiança. És necessari conservar aquests nous contactes a trabés de la personalització i fidelització. Promogui la seva web amb promocions, descomptes, interactui amb ells creant un vincle i intentant que el recomanin pels mateixs mitjans que vostè els ha trobat.

  Com veu, encara que internet ofereix a les empreses un gran ventall de possibilitats per tal d’arribar als usuaris, s’ha de tenir molt clar a qui i de quina manera. Tenir una estratègia clara de màrketing on-line conjuntament amb una estratègia de posicionament google que farà que arribi al seu públic, són elements a tenir en compte perquè els seus objectius online siguin un èxit.

  L’equip professional de Gestinet analitza i confecciona en tots els casos una proposta a mida sobre l’estratègia a seguir, en funció de les pretensions, objectius i possibilitats de cada client, adaptant cada cas amb el que necesita cada empresa.

  5/5 - (48486 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48486 votes)