ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Millori la velocitat de càrrega de la seva web i obtindrà un posicionament Google òptim

  Posicionament google

  El posicionament Google d’una web depèn de molts factors, sent un dels més importants la velocitat de càrrega. De fet, un 25% dels visitants abandona una web si tarda més de 4 segons en carregar-se. I aquests usuaris és molt probable que no tornin més.

  La velocitat de càrrega és el temps mitjà que tarda una pàgina a ser visualitzada en el navegador d’un usuari. A ulls de Google, com menys sigui aquest espai de temps, millor posicionament web obtindrà.

  La velocitat de càrrega depèn de diferents causes que, com hem comentat, ajuden notablement al posicionament Google:

  Hosting: és un servei que proveeix als usuaris d’internet d’un sistema per poder emmagatzemar informació, textos, multimèdia, música o qualsevol contingut accessible via web. És el lloc on està allotjat una web o un blog.

  El hosting contractat afecta a la velocitat d’una web ja que un servidor menys potent pot dilatar la lectura de la base de dades i, com a conseqüència, fer més lenta la connexió.

  Plantilla: o theme. És recomanable instal.lar-ne una simple i clara. Com més línies de codi tingui la plantilla, més temps es necessitarà per interpretar-la i, per tant, més temps de càrrega. És millor utilitzar temes senzills i pràctics capaços de fer modificacions. Per descomptat, ha de ser responsive.

  Imatges: és necessari optimitzar les fotos per alleugerar el pes de la web. És recomanable reduir el tamany de les imatges amb alguna eina com Photoshop per adaptar-les a les mesures del seu blog o web.

  Plugins: són components de codi, és a dir, programes que s’instal.len per ampliar la funcionalitat estàndard. És important escollir els que utilitzarà i eliminar els que ja no faci servir, ja que fan reduir molt la velocitat d’una web.

  Aquests són alguns dels factors que fan que la seva web pugui ser més lenta i que els usuaris l’abandonin abans d’haver consultat res.
  És important tenir una velocitat de càrrega òptima i, tenint un equip al costat professional, és possible.

  Posi’s en contacte amb Gestinet on l’assessorarem perquè la seva web tingui la velocitat adequada i que el posicionament Google d’aquesta se’n vegi beneficiada.

  5/5 - (48666 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48666 votes)