ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  02/03/2022

  Centraleta virtual per a empresa: suport i manteniment

  centraleta virtual

  Una empresa ha de garantir una comunicació àgil, ràpida i eficient, especialment amb els clients, però també de manera interna entre els diferents departaments. Aquest aspecte influeix en la productivitat diària. I les centraletes virtuals són clau perquè així sigui.

  En l’actualitat, els usuaris són molt exigents i volen una atenció sense esperes i sense contratemps. Per tant, per a facilitar els processos i tenir un contacte més fluid, és essencial tenir una centraleta virtual.

  Moltes empreses ja gaudeixen d’aquest suport empresarial per a ser més competents i satisfer les necessitats dels seus clients.

  Així que, si vol conèixer més informació sobre aquest tema i els grans beneficis de la seva instal·lació, continuï llegint.

  Què és una centraleta virtual?

  Es tracta d’un sistema telefònic que utilitza la tecnologia de veu per a realitzar trucades per internet. Una centraleta virtual té un software situat en el núvol, amb tots els avantatges que això pot proporcionar.

  És un sistema de telefonia IP avançat en el qual es poden tenir diversos llocs telefònics o extensions, tant fixos com mòbils. És molt útil perquè és possible organitzar les trucades en qualsevol part on es trobin els empleats.

  Permet crear centres de trucades en qualsevol lloc geogràfic sense connexió a una determinada direcció física, a més d’oferir una connexió telefònica més ràpida.

  Amb les centraletes virtuals, les empreses tenen accés a estadístiques detallades sobre cada actuació. Després de cada trucada entrant, poden veure en la interfície el temps de durada i fins i tot el temps d’espera, el número entrant i qui va respondre a aquesta trucada.

  És una eina de treball clau per a la gestió professional, tenir el millor control i seguiment.

  I molt més amb la presència actual del teletreball, ja que únicament tenint accés a internet, els empleats poden estar disponibles a través del telèfon, correu electrònic i altres serveis associats. Com a conseqüència, existeix major capacitat de resposta.

  servei centraleta virtual

  Avantatges de contractar una centraleta virtual

  Els avantatges de tenir una centraleta virtual són moltes. Les més destacades són:

  1. És possible realitzar i rebre trucades des dels dispositius dels treballadors
  2. Ajuda a unir a les diferents sucursals o oficines d’una mateixa empresa, ja que s’integren en una sola xarxa
  3. Es poden tenir configuracions específiques segons l’empresa i les seves necessitats, amb l’objectiu d’incrementar la productivitat i qualitat del servei
  4. Afavoreix a la flexibilitat i mobilitat, mitjançant la transmissió de trucades
  5. La recepció i el desviament de trucades són més eficaces
  6. S’adquireix millor imatge d’empresa, ja que totes les trucades són ateses
  7. El seu ús és molt senzill
  8. És menys costosa que una centraleta tradicional
  9. Té múltiples funcions amb fàcil implementació

   

  Preguntes freqüents sobre

  Centraleta virtual per a empresa: suport i manteniment

  Què és una centraleta virtual?

  Una centraleta virtual és un sistema telefònic que utilitza la tecnologia de veu per a realitzar trucades per internet. Una centraleta virtual té un software situat en el núvol, amb tots els avantatges que això pot proporcionar.

  Avantatges de contractar una centraleta virtual

  Els avantatges de tenir una centraleta virtual són moltes, com realitzar i rebre trucades des dels dispositius dels treballadors; ajuda a unir a les diferents sucursals o oficines d’una mateixa empresa, ja que s’integren en una sola xarxa; es poden tenir configuracions específiques segons l’empresa i les seves necessitats, amb l’objectiu d’incrementar la productivitat i qualitat del servei i afavorir a la flexibilitat i mobilitat, mitjançant la transmissió de trucades.

  Instal·lar i mantenir la centraleta virtual per a la seva empresa

  A Gestinet instal·lem i configurem centraletes virtuals, així com oferim un servei de manteniment, perquè la seva empresa sempre gaudeixi d’aquesta eina tan necessària.

  Disposem de moltes opcions de centraletes Cloud, sempre depenent dels requeriments de cada negoci.

  centraletes-virtuals

   

  Instal·lar i mantenir la centraleta virtual per a la seva empresa

  No dubti que tenir una centraleta virtual en les seves oficines l’ajudarà molt, tant en la realització de les seves tasques diàries com a tenir una comunicació més factible i positiva.

  A Gestinet instal·lem i configurem centraletes virtuals, així com oferim un servei de manteniment, perquè la seva empresa sempre gaudeixi d’aquesta eina tan necessària.

  Disposem de moltes opcions de centraletes Cloud, sempre depenent dels requeriments de cada negoci.

  Els nostres tècnics especialistes en el sector són certificats 3CX, una de les solucions més potents en centraleta virtual de veu IP, encara que també disposem d’altres alternatives veu IP. Aquests configuren els diferents permisos i configuracions, com ara: veure els membres del grup, veure les trucadesdel grup, mostrar presència als membres del grup, mostrar trucades als membres del grup, realitzar operacions, interrompre, escoltar i parlar, intercomunicar, aparcar trucades, controlar IVR, administrar el directori telefònic de l’empresa, realitzar operacions de recepcionista i veure els enregistraments del grup (PRO+)

  Contacti amb Gestinet i ens adaptarem a la seva empresa.

   

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)