ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Les cerques per veu i el posicionament Google

  Posicionament google

  Des de fa temps hi ha un percentatge més gran de cerques a través de dispositius mòbils i, com a conseqüència, han incrementat les cerques per veu. De fet, aquest servei no pare de créixer.
  Les cerques per veu es basen en eines d’intel.ligència artificial que tenen com a objectiu interpretar la manera de parlar dels usuaris.

  Per tant, també ha tingut efecte en el posicionament Google. Les cerques a través dels mòbils s’estan adaptant i ho faran més en un futur pròxim, canviant la manera de fer SEO. Els usuaris cada vegada realitzen cerques més naturals i les frases utilitzades no són tan forçades.

  Les empreses digitals hauran d’adaptar-se a les cerques per veu. Algunes pautes per a fer-ho són utilitzar frases més naturals amb la keyword integrada dins el missatge, respondre de manera directa a preguntes que poden fer els seus usuaris perquè els assistents de veu mostrin el text de la seva pàgina o, una de les més importants, comprovar que la seva web sigui responsive i tingui un disseny web adaptat a tots els dispositius.

  Les cerques per veu tenen algunes particularitats, ja que parlem i escrivim diferent. Algunes d’elles són:

  Realitzen correccions ortogràfiques: permeten que l’usuari lletregi una paraula i així mostrar exactament el que vol trobar. Per exemple, paraules amb V o B que només canvia aquesta lletra i el seu significat és molt diferent.

  Són cerques normalment locals: en ser preguntes utilitzades durant el dia a dia del consumidor i necessiten una resposta molt immediata, solen tenir caràcter local i, per tant, la geolocalització és imprescindible.

  Estan basades en cerques anteriors: l’assistent de cerques per veu és capaç de relacionar diferents preguntes. D’aquesta manera, també utilitza el context basat en les aplicacions on ha estat recentment i el basat en la seva activitat actual, ja que entén que el que ha estat mirant fa uns minuts en una APP del seu mòbil o l’última cerca en el navegador, té a veure amb la cerca que està fent per veu i ho relaciona.

  Són capaces de relacionar la seva informació: no fa falta que li indiqui cada vegada qui és vostè, només ha de fer la pregunta sense mencionar a qui es refereix. Per exemple, si vol saber el seu número, la seva adreça, etc.

  Com ja veu, les cerques per veu tenen molt a veure amb l’evolució del posicionament Google. Per estar sempre al dia i actualitzar el seu SEO per tal d’estar en les primeres posicions, posi’s en contacte amb Gestinet, referent en posicionament Google Barcelona, on l’assessorarem i confeccionarem la millor estratègia digital als cercadors.

  5/5 - (48900 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48900 votes)