ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  06/07/2018

  Les claus per a l’èxit de les botigues virtuals

  Botigues virtuals

  Les dades confirmen una perspectiva positiva en el sector retail a nivell digital.

  Gràcies a la fidelització i que els clients són més comunicatius i predisposats a fer compres online, les xifres cada any del ecommerce augmenten.

  Un 74% dels internautes de 16 a 65 anys ja compra per a trabés de botigues virtuals segons diferents estudis.

  L’èxit d’un negoci online, entre alguns aspectes que li mostrarem, està en la planificació offline i en el disseny web. Un disseny web ha de ser capaç de tenir usuabilitat, funcionalitat i ser organitzat, tot això amb una aparença atractiva pels visitants.

  Algunes claus per a l’èxit d’una botiga virtual són:

  Optimitzar el tràfic dels usuaris: el disseny web s’ha de planificar perquè les visites siguin ventes i tot comença per una Home òptima. La ruta desde aquesta fins a la venta ha de ser àgil i eficaç.

  Generar tràfic gràcies al posicionament web: mitjantçant el tràfic el seu negoci pot augmentar considerablement. A trabés d’un posicionament web adequat els usuaris arribaran al seu portal. S’ha de tenir en compte el SEO local i proposar el seu negoci quan els usuaris s’aproximin geogràficament i li apareixi la seva empresa en els resultats de cerca.

  Optimitzar les conversions: gràcies a les conversions hi han els beneficis. Si té clar els seus objectius, ha d’anar fent probes per optimitzar el procés i que el màxim d’usuaris que arribin a la seva web acabin sent clients.

  Oferir contingut original: ha de tenir contingut únic i original i adaptat a la zona o regió. És important aprendre i atendre les peculiaritats dels usuaris, ja que no tothom té la matixa manera de parlar o de valorar un producte.
  De la mateix manera, és important fer un anàlisis dels comportaments dels usuaris amb l’ojectiu de crear contingut de qualitat per donar al client el que està buscant.

  Enviaments de les ventes: és important cuidar l’enviament i tenir un bon servei de paqueteria contractat. Publicitar alguna promoció sobre el preu dels enviaments a la Home és una bona estratègia que molts usuaris tenen en compte.

  A Gestinet som experts en el disseny web i desenvolupament a mida de botigues virtuals. Comptem amb una gran experiència en aquest tipus de projectes on-line i ens hem convertit, amb el temps, en una referència dins d’aquest sector, aconseguint perfeccionar models de botigues on-line potents, comercials i atractives.

  5/5 - (48586 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48586 votes)