ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Les claus del posicionament Google

  Posicionament google

  El SEO, especialment el posicionament Google, degut que aquest cercador és el més utilitzat, és el resultat d’un conjunt d’accions de màrketing on-line dirigides a aconseguir que una pàgina estigui en els primers resultats quan un usuari accedeixi al cercador per a trobar informació.

  I és que aparèixer en les primeres posicions i obtenir un òptim posicionament web és essencial, ja que quasi la meitat dels usuaris cliquen al primer resultat que els hi apareix.

  Per a obtenir un bon posicionament Google, cal que tingui present unes claus. Algunes d’elles són:

  Enllaços de qualitat: aquests han de ser variats i de pàgines relacionades del seu sector. Tanmateix, els enllaços externs són iguals d’importants per relacionar textos dins la seva web i especificar a Google per quines keywords vol posicionar cada pàgina.

  Arquitectura web: la manera com una pàgina està estructura és necessari pel cercador.

  Contingut: ha de publicar contingut constantment i sempre de qualitat, únic i d’interès pels usuaris. És important mantenir una pàgina activa, amb textos actualitzats.

  Velocitat de càrrega: la seva pàgina ha de carregar-se ràpidament. Si no és així, tindrà conseqüències negatives. A més, els seus visitants esperen pocs segons i, si la velocitat no és l’adequada, marxen a la competència.

  Disseny web adaptat: comptar amb un disseny responsive és imprescindible, ja que cada vegada més, les consultes es realitzen a través de dispositius mòbils.

  Experiència d’usuari: Google valora positivament que els usuaris obtinguin una bona navegació i experiència d’usabilitat, així com una òptima interacció. Per tant, també és important tenir present les xarxes socials.

  Posi en pràctica aquestes claus i obtindrà un posicionament Google millor.
  A Gestinet som experts en SEO i líders en posicionament Google Barcelona. Confeccionem estratègies a mida segons cada necessitat. Contacti amb nosaltres i li elaborarem la millor estratègia de màrketing on-line destinada a tenir més i millor visibilitat a internet.

  5/5 - (48992 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48992 votes)