ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Escollir els colors més adients pel seu disseny web

  Disseny web

  En una estratègia de màrketing on-line, el disseny web té molta presència i cal que tingui en compte tots els aspectes que el formen.

  Un d’ells és l’elecció dels colors que tindrà la seva pàgina. Si els escull correctament, els seus visitants tindran bones percepcions i obtindrà menys possibilitats de rebot i, per tant, més probabilitats de conversió en venda.

  Cada color provoca diferents sensacions i estan associats a emocions. De la mateixa manera, ha de comptar que, segons el seu sector, també hi ha un color predeterminat que els usuaris l’identifiquen com a tal i poden empatitzar millor amb els seus productes o serveis.

  El comportament dels visitants a la seva web, com pot veure està completament relacionat amb el seu disseny web i, en aquest cas, amb els colors.

  De la mateixa manera que és essencial escollir quins colors introduir a la seva pàgina, ho és quants utilitzar-ne.

  Si vol tenir una imatge professional i cuidada, comptar amb molts colors diferents és una mala idea, ja que pot crear incoherència i distreure a l’usuari, així com no encaminar-lo correctament a les accions que vol donar protagonisme, com COMPRAR, ENVIAR, CONTRACTAR, etc.

  Els colors escollits, a més, han de tenir molta concordança amb els seus colors corporatius i amb la seva imatge de marca i logotip, donant credibilitat i confiança al consumidor.

  Una estratègia a portar a terme és la d’utilitzar colors segons la pàgina o l’acció que es realitzarà, és a dir, que cada pàgina de la seva web o cada enllaç tingui un objectiu principal i, per donar-li èmfasi, pot incloure un color per destacar-lo.

  A més, tingui present que els visitants d’una web donen pocs segons d’oportunitat a les empreses per mostrar bones sensacions i, si no és el seu cas, marxaran ràpidament a la competència.

  De fet, la bona elecció dels colors és tan important que, escollir-los malament, pot significar el seu fracàs digital.

  Si no vol que això succeeixi, tingui al seu costat a una empresa referent en el sector i especialista en estratègies de màrketing on-line, especialment en disseny web i en donar la màxima visibilitat als cercadors, obtenint el millor posicionament web.

  Posi’s en contacte amb Gestinet i li elaborarem una estratègia a mida, segons la seva empresa i les seves necessitats, per tal que el seu projecte sigui un èxit.

  5/5 - (49030 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49030 votes)