ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  06/09/2023

  Com actualitzar i mantenir una pàgina web d’empresa?

  COM ACTUALITZAR UNA WEB

  Tenir una presència en línia sòlida és imprescindible per a qualsevol empresa que desitgi aconseguir l’èxit. I en el cor d’aquesta presència es troba una pàgina web empresarial ben dissenyada i actualitzada.

  Una pàgina web no sols actua com una targeta de presentació virtual per al seu negoci, sinó que també és una plataforma estratègica per a atreure a nous clients, promocionar els seus productes i serveis, i comunicar informació rellevant a la seva audiència.

  No obstant això, simplement tenir una pàgina web no és suficient. En un món on la informació flueix ràpidament i les expectatives dels usuaris estan en constant evolució, és essencial mantenir la seva pàgina web actualitzada i rellevant. Els visitants del seu lloc web busquen informació fresca i actualitzada, i si no troben el que necessiten, és probable que busquin en altres llocs. A més, els motors de cerca valoren les pàgines web actualitzades, la qual cosa afecta directament la seva visibilitat i posicionament en els resultats de cerca.

  La tasca d’actualitzar i mantenir una pàgina web d’empresa pot semblar aclaparadora, però no es preocupi. En aquesta guia, li proporcionarem els coneixements necessaris i els passos clau per a assegurar que la seva pàgina web estigui sempre actualitzada i compleixi amb els estàndards de qualitat requerits.

  Des de realitzar una auditoria de contingut per a eliminar informació obsoleta, fins a optimitzar la seva pàgina web per als motors de cerca i agregar contingut fresc de manera regular, explorarem les millors pràctiques i estratègies que l’ajudaran a mantenir la seva pàgina web en plena forma.

  A més, abordarem aspectes importants com la seguretat del seu lloc web, la verificació d’enllaços i el monitoratge del rendiment per a garantir que la seva pàgina web funcioni sense problemes i proporcioni una experiència òptima als seus visitants.

  Així que prepari’s per a descobrir com actualitzar i mantenir una pàgina web d’empresa de manera efectiva i aprofitar al màxim la seva presència en línia!

  COM MANTENIR UNA PÀGINA WEB

  La importància de mantenir una pàgina web actualitzada

  L’actualització regular de la seva pàgina web d’empresa és fonamental per diverses raons. A continuació, explorarem detalladament cadascun dels aspectes clau que fan que mantenir la seva pàgina web actualitzada sigui crucial per a l’èxit del seu negoci.

  1. Mostra activitat i evolució: Quan els visitants arriben a la seva pàgina web i troben informació actualitzada, els transmet la impressió que la seva empresa està activa i en constant evolució. Això genera confiança i credibilitat, ja que demostra que el seu negoci es preocupa per mantenir-se rellevant i proporcionar informació actualitzada als seus clients. Per contra, si el seu lloc web no s’actualitza regularment, els visitants poden percebre’l com descurat o poc actiu, la qual cosa podria disminuir la seva confiança en la seva empresa.

  2. Proporciona una experiència positiva a l’usuari: Una pàgina web actualitzada ofereix una experiència positiva a l’usuari en proporcionar informació rellevant i precisa. Els visitants busquen informació actualitzada sobre els seus productes, serveis, preus i qualsevol altra informació rellevant. En mantenir la seva pàgina web actualitzada, els brinda la informació més recent i precisa, la qual cosa millora la seva experiència de navegació i augmenta la satisfacció de l’usuari. A més, una pàgina web actualitzada sol tenir un disseny modern i funcionalitats actualitzades, la qual cosa contribueix a una experiència d’usuari fluida i agradable.

  3. Millora el rendiment en els motors de cerca: Els motors de cerca, com Google, valoren les pàgines web actualitzades i rellevants. En mantenir la seva pàgina web actualitzada amb contingut fresc, està assenyalant als motors de cerca que el seu lloc és actiu i rellevant per als usuaris. Això pot resultar en una millor classificació en els resultats de cerca i un major trànsit orgànic cap al seu lloc web. A més, l’actualització de contingut li brinda l’oportunitat d’utilitzar paraules clau rellevants i optimitzar la seva pàgina web per a millorar la seva visibilitat en els motors de cerca.

  4. Augmenta la seguretat: La seguretat és un aspecte crític quan es tracta de pàgines web. Les actualitzacions regulars, tant del programari utilitzat en el seu lloc web com dels plugins i complements, són fonamentals per a protegir la seva pàgina web contra amenaces i vulnerabilitats. Els pirates informàtics estan constantment buscant vulnerabilitats en llocs web desactualitzats per a aprofitar-les i causar mal. En mantenir la seva pàgina web actualitzada, està enfortint les defenses i reduint la possibilitat de ser víctima d’atacs cibernètics.

  En conclusió, mantenir la seva pàgina web d’empresa actualitzada és essencial per a mostrar activitat i evolució, proporcionar una experiència positiva a l’usuari, millorar el rendiment en els motors de cerca i augmentar la seguretat. L’actualització regular de la seva pàgina web garanteix que estigui al dia, rellevant i en línia amb les expectatives dels usuaris i els estàndards actuals. No subestimi la importància de mantenir la seva pàgina web actualitzada, ja que pot marcar la diferència en l’èxit de la seva presència en línia i el creixement del seu negoci.

  EMPRESA PER A REALITZAR EL MANTENIMENT WEB

  Però, Què és exactament el manteniment web i amb quina freqüència s’ha de realitzar?

  El manteniment web es refereix a les activitats i tasques necessàries per a mantenir una pàgina web actualitzada, funcional i segura. Implica una sèrie d’accions destinades a garantir que el lloc web estigui en òptimes condicions, tant des del punt de vista del contingut com de la tecnologia subjacent.

  En primer lloc, el manteniment web implica l’actualització regular del contingut. Això implica revisar i corregir qualsevol informació desactualitzada, agregar nou contingut rellevant i eliminar aquells elements que ja no són pertinents. Mantenir el contingut fresc i actualitzat és fonamental per a brindar als visitants una experiència positiva i assegurar que trobin la informació més rellevant i precisa.

  A més de l’actualització de contingut, el manteniment web també abasta aspectes tècnics. Això inclou l’actualització del programari i els plugins utilitzats en el lloc web, com el sistema de gestió de contingut (CMS) i altres components addicionals. Aquestes actualitzacions són importants per a mantenir la seguretat del lloc i corregir possibles vulnerabilitats que podrien ser explotades per pirates informàtics.

  Una altra tasca fonamental en el manteniment web és la verificació regular d’enllaços. Això implica revisar tots els enllaços interns i externs del lloc web per a assegurar-se que estiguin funcionant correctament. Els enllaços trencats o inactius poden generar una mala experiència d’usuari i afectar negativament la classificació en els motors de cerca. Per tant, és important corregir o eliminar qualsevol enllaç trencat que es trobi durant el procés de manteniment.

  Quant a la freqüència del manteniment web, no hi ha una regla estricta, ja que depèn de diversos factors, com la grandària i la complexitat del lloc web, la freqüència d’actualització del contingut i la naturalesa de la indústria en la qual opera l’empresa. No obstant això, en general, es recomana realitzar un manteniment web regular, almenys mensualment. Això garanteix que el lloc web estigui actualitzat i funcional, i permet abordar qualsevol problema o actualització necessària de manera oportuna.

  EMPRESA PER A REALITZAR EL DISSENY Y MANTENIMENT DE PÀGINES WEB

  Passos per a actualitzar i mantenir la seva pàgina web d’empresa

  És important que segueixi diferents passos:

  1. Realitzi una auditoria de contingut: Comenci per revisar tot el contingut de la seva pàgina web i asseguri’s que estigui actualitzat, precís i rellevant. Elimini informació obsoleta i agregui nova informació segons sigui necessari.

  2. Actualitzi el disseny i l’aparença: Avaluï el disseny i l’aparença de la seva pàgina web. Asseguri’s que sigui atractiu visualment, fàcil de navegar i compatible amb dispositius mòbils. Realitzi millores en la interfície d’usuari i el disseny per a una experiència d’usuari òptima.

  3. Verifiqui els enllaços: Revisi tots els enllaços en la seva pàgina web per a assegurar-se que estiguin funcionant correctament. Corregeixi els enllaços trencats i elimini els que ja no siguin rellevants. També és important actualitzar els enllaços interns i externs segons sigui necessari.

  4. Optimitzi per als motors de cerca: Utilitzi tècniques d’optimització de motors de cerca (SEU) per a millorar la visibilitat de la seva pàgina web en els resultats de cerca. Investigui paraules clau rellevants, optimitzi les seves metaetiquetes i millori l’estructura de les seves URL.

  5. Afegeixi contingut fresc: Actualitzi regularment la seva pàgina web amb nou contingut, com a blogs, articles, estudis de cas o testimoniatges de clients. Això mostra als seus visitants que la seva empresa està activa i compromesa amb proporcionar informació valuosa.

  6. Realitzi còpies de seguretat: Realitzi còpies de seguretat periòdiques de la seva pàgina web per a evitar la pèrdua de dades en cas d’alguna fallada o atac cibernètic. Guardi les còpies de seguretat en ubicacions segures i consideri utilitzar serveis d’emmagatzematge en el núvol.

  7. Monitori el rendiment: Utilitzi eines d’anàlisi web per a monitorar el rendiment de la seva pàgina web. Això li proporcionarà informació sobre el trànsit, el comportament de l’usuari i les àrees que requereixen millores addicionals.

   

  És important destacar que dur a terme el manteniment i actualització d’una pàgina web d’empresa requereix coneixements especialitzats i experiència en el camp. En aquest sentit, comptar amb professionals del sector és fonamental per a assegurar que totes aquestes tasques es realitzin de manera efectiva i eficient.

  Una empresa líder en solucions informàtiques i manteniment de pàgines web com GESTINET pot brindar el suport i la expertise necessaris per a mantenir la seva pàgina web actualitzada i en òptimes condicions. Amb la seva àmplia experiència en el camp de desenvolupament web i gestió de continguts, GESTINET s’encarregarà de dur a terme cadascun dels aspectes esmentats anteriorment de manera professional i amb els estàndards més alts de qualitat.

  Els nostres tècnics s’asseguraran de realitzar una auditoria de contingut exhaustiva, identificant i corregint qualsevol informació obsoleta o inexacta. També s’encarregaran d’actualitzar el disseny i l’aparença de la seva pàgina web, garantint una experiència d’usuari atractiva i fàcil de navegar. A més, duran a terme les optimitzacions necessàries per a millorar el rendiment en els motors de cerca i augmentar la visibilitat de la seva pàgina web.

  La verificació d’enllaços, la creació de contingut fresc i rellevant, les còpies de seguretat periòdiques i el monitoratge del rendiment també seran dutes a terme de manera professional per GESTINET. A més, la seva experiència en seguretat informàtica els permetrà protegir la seva pàgina web contra amenaces i vulnerabilitats, assegurant la integritat i confidencialitat de les dades.

   

  Preguntes freqüents

  Quins són els beneficis de contractar una empresa per al manteniment web?

  Contractar una empresa especialitzada en manteniment web, com GESTINET, ofereix nombrosos beneficis. Aquestes empreses compten amb experiència i coneixements actualitzats en el camp, la qual cosa garanteix que la seva pàgina web es mantingui al dia i compleixi amb els estàndards més alts. A més, aquestes empreses poden oferir un enfocament personalitzat, serveis integrals i un suport al client dedicat, la qual cosa li permet centrar-se en el seu negoci mentre confia que la seva pàgina web està en bones mans.

  Què ocorre si no realitzo el manteniment regular de la meva pàgina web?

  No realitzar el manteniment regular de la seva pàgina web pot tenir conseqüències negatives. La seva pàgina web pot tornar-se obsoleta, contenir informació desactualizada o presentar problemes tècnics no resolts. Això pot afectar l’experiència de l’usuari, disminuir la visibilitat en els motors de cerca i augmentar els riscos de seguretat. Mantenir la seva pàgina web actualitzada i ben mantinguda és essencial per a garantir la seva efectivitat i el compliment dels objectius del seu negoci en línia.

  Quina és la relació entre el SEO i el manteniment web d’una pàgina?

  El SEO (Search Engine Optimization) i el manteniment web estan estretament relacionats i es complementen entre si. El manteniment web adequat contribueix directament a l’optimització del motor de cerca i a l’èxit de les estratègies de SEO. A continuació, s’expliquen algunes de les formes en què el manteniment web i el SEU es relacionen:

  Per què ha de contactar amb GESTINET per al manteniment de la seva pàgina web?

  A continuació, destacarem les raons per les quals ha de contactar amb GESTINET per a totes les seves necessitats de manteniment web.

  • Experiència i coneixements especialitzats: compta amb anys d’experiència en el desenvolupament i manteniment de pàgines web. El seu equip està format per professionals altament capacitats i coneixedors de les últimes tendències i tecnologies en el camp. Confiï en la seva experiència per a garantir que la seva pàgina web estigui actualitzada i optimitzada en tots els aspectes.

  • Serveis integrals de manteniment: ofereix una àmplia gamma de serveis de manteniment web per a satisfer totes les seves necessitats. Des de l’actualització de contingut i disseny fins a l’optimització per a motors de cerca, verificació d’enllaços, creació de contingut fresc i monitoratge del rendiment, s’encarregarà de totes les tasques necessàries per a mantenir la seva pàgina web en òptimes condicions.

  • Enfocament personalitzat: entén que cada empresa és única i té diferents requisits i objectius. Per això, ofereixen un enfocament personalitzat, adaptant-se a les necessitats específiques del seu negoci. Treballant estretament amb vostè, desenvoluparà estratègies i solucions a mesura per a assegurar que la seva pàgina web reflecteixi la identitat de la seva empresa i compleixi amb les seves metes.

  • Compromís amb l’excel·lència: es compromet a proporcionar serveis de la més alta qualitat i a complir amb els estàndards més exigents. El seu enfocament en l’excel·lència es reflecteix en cada aspecte del seu treball, des de l’atenció al detall fins al lliurament oportú dels projectes. Pot confiar que posarà tot la seva obstinació a garantir l’èxit continu de la seva pàgina web.

  • Suport i atenció al client: es destaca per la seva excel·lent atenció al client. Estan compromesos a brindar-li un servei personalitzat i atent, responent a les seves consultes i brindant-li el suport necessari en tot moment. El seu equip estarà a la seva disposició per a resoldre qualsevol dubte o problema que pugui sorgir.

  Confiï en nosaltres per a assegurar l’èxit continu de la seva presència en línia i obtenir resultats excepcionals.

   

   

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)