ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com adaptar el disseny web de la seva botiga virtual al Nadal

  Disseny web

  Per tal de desenvolupar una campanya de Nadal a internet, que els usuaris trobin a la seva pàgina el que estan cercant i d’una manera molt visual enfocada en l’època nadalenca, cal adaptar el seu disseny web.

  És important elaborar una estratègia de màrketing on-line on, a més del disseny, també posi èmfasi en el posicionament web, ja que són setmanes on es realitzen moltes compres i és necessari estar ben posicionat perquè el trobin fàcilment.

  Si compta amb una botiga virtual i vol augmentar les seves vendes durant el Nadal, segueixi els següents consells de com adaptar el seu disseny web i facilitar la compra als usuaris:

  Promocions de productes: ha de saber quin són els productes més venuts durant el Nadal, promocionar-los i oferir-los d’una manera més atractiva i a preus molts temptadors. També és un bon moment d’oferir productes nous i exclusius durant aquesta època.

  Facilitat en els enviaments i devolucions: durant les setmanes prèvies al Nadal, ha de fer que l’enviament no sigui un obstacle pel client. Inclús pot oferir enviaments gratuïts segons compra mínima.
  Igualment, les devolucions o canvis s’han d’efectuar de manera senzilla per l’usuari i farà que aquest prengui la decisió de comprar més ràpidament.

  Cerques més fàcils: faci que trobar un article a la seva botiga virtual sigui molt ràpid i fàcil, fent més eficient les categories de compra dels seus productes.

  Disseny web: la seva pàgina ha de transmetre les sensacions del Nadal, adornant alguna secció, canviant algun color i incorporant detalls nadalencs. Donarà una sensació motivadora que farà que els usuaris efectuïn la compra i, a més, la seva web tindrà un aspecte i imatge cuidada segons l’època.

  Newsletters: faci un enviament d’una newsletter als seus clients per la campanya de Nadal, donant informació sobre els seus productes i promocions de la seva botiga on-line.

  Disseny web responsive: si encara no té la seva web adaptada per a tots els dispositius, és el millor moment de fer-ho. La majoria de compres ja s’efectuen des de tablets i smartphones i cal estar a l’altura i captar tots els usuaris possibles. D’aquesta manera facilitarà la compra on-line i els seus clients tindran una bona experiència, factor també molt determinant per al posicionament Google de la seva botiga virtual.

  Segueixi aquests consells i tindrà més visites i més vendes durant el Nadal al seu ecommerce.

  5/5 - (48800 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48800 votes)