ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com afecta el disseny responsiu al posicionament Google?

  posicionament google web gestinet

  El disseny responsiu es tracta d’una forma de dissenyar pàgines web que s’adaptin totalment a qualsevol dispositiu per a que es visualitzi correctament. D’aquesta manera es garanteix una bona experiència d’usuari gràcies al disseny líquid que es modifica i s’adapta de forma automàtica al espai predefinit pel dispositiu en que es visualitza.

  Des de ja fa uns anys el cercador de Google premia a les webs amb disseny responsiu. Així, una pàgina adaptable comptarà amb millor posicionament Google que una que tingui una versió web i una mòbil o bé que no hagi contemplat cap més versió que la d’escriptori. Google busca webs amb la millor experiència d’usuari possible a través de tablets, smartphones o altres mitjans.

  Per a Google és important que la pàgina web sigui accessible amb la mateixa URL des de tots els dispositius per a que el contingut pugui ser linkejat i compartit més fàcilment i es faciliti la interactivitat al usuari. Alhora, una sola URL potenciarà que l’algoritme de Google assigni millor les propietats d’indexació de contingut.

  El disseny responsiu també aporta velocitat a la pàgina web. Com que no necessita una redirecció cap a una altra pàgina web per a mòbil, el temps de càrrega és menor, pel que el robot de Google trigarà menys en trobar la pàgina i el posicionament web serà millor.

  En el mateix sentit, Google només haurà de rastrejar un cop la pàgina web amb el Googlebot, fet que millorarà la indexació del portal mitjançant un sol robot i no n’utilitzarà varis per rastrejar tot el contingut.

  Cada cop és més habitual que els usuaris accedeixin des dels seus dispositius mòbils a les pàgines web i Google ha deixat clar que les millors posicions les atorgarà a les pàgines que proporcionin una bona experiència de navegació des del dispositiu que sigui. Les pàgines web s’han de desenvolupar amb continguts optimitzats per ser visualitzats en tot tipus de dispositius si volen comptar amb un bon posicionament web.

  Per últim, és important destacar que si l’usuari no visualitza correctament la web des del seu dispositiu es converteix en un usuari perdut, fet que augmentarà la tassa de rebot. Google això ho detecta, i entén que si els usuaris passen poc temps dins una pàgina significa que el contingut no és bo, pel que no li atorgarà un bon posicionament Google.

  5/5 - (48548 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48548 votes)