ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com afecten les URLs en el posicionament google?

  posicionament google Gestinet

  L’optimització del posicionament google cuida molts factors d’una pàgina web, entre ells la construcció de les URL. Es tracta d’un element al que és habitual no donar-li importància però, és bàsic tenir en compte la direcció web que determinem segons el contingut que volem posicionar.

  L’adreça web és un element digital que és essencial aprofitar-lo per incloure-hi la paraula clau que es vol posicionar. Així doncs, s’afegiran el màxim nombre de paraules clau possible tenint consciencia que la densitat del contingut també s’ha de tenir en compte.

  La direcció web té molta força en els resultats del cercador pel que les paraules clau que s’incloguin en ella compartiran la mateixa importància. Buscar l’equilibri entre la quantitat de paraules clau i la mida de la URL ajudarà a escollir només les paraules claus justes per atraure les visites dels usuaris que es busquen.

  Els motors de cerca utilitzen algoritmes que prioritzen les direccions webs segons la posició de les paraules claus. Així doncs, per a cuidar el posicionament web és fonamental prioritzar les paraules clau més importants i posar-les en ordre de rellevància. D’aquesta manera, les paraules clau més importants aniran a l’inici de la URL i les que siguin menys importants se situaran al extrem inferior.

  La longitud de les URLs també afecta al posicionament google. Tant és així que si la direcció web és massa llarga pot arribar a no posicionar cap dels termes que inclou. Com més curta sigui la URL, més força s’atorgaran a les keywords que s’incloguin, si és tant sols una sola paraula aprofitarà el màxim el seu potencial.
  Alhora, una URL curta és més destacable dins els resultats de cerca i pot aportar un major nombre de visites, sense que aquesta no sigui la primera en el posicionament web.

  Per últim, si es té en compte l’experiència d’usuari, aquest sempre recordarà abans una direcció web curta que no pas una URL llarga i indesxifrable. Per tant, serà més fàcil de recordar i l’usuari podrà repetir la seva visita.

  5/5 - (48668 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48668 votes)