ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  16/07/2018

  Com afecta el posicionament google a les ventes online

  Posicionament google

  La competència online augmenta any rere any i és necessari invertir-hi perquè un ecommerce sigui popular digitalment i aconsegueixi nous clients demandants dels seus productes o serveis i fidelitzar els que ja té.

  Un dels factors que més influeix en l’èxit d’una botiga online és el posicionament web.

  El posicionament google està lligat a una estratègia de màrketing on-line amb l’objectiu que una empresa tingui la màxima presència a internet i la màxima repercusió. Portant a cap una estratègia adient, el posicionament google proporciona nous visitants a la web, moltes més conversions i un estalvi en inversió en campanyes de publicitat tradicionals.

  Aquesta tècnica, però, requereix un seguiment periòdic, amb bons continguts, únics i originals a través d’un blog corporatiu dins de la mateixa web. Aquesta estratègia és molt bona opció per al SEO.

  Google valora molt positivament la qualitat dels continguts i que siguin d’interès per als usuaris. Tanmateix, un blog és un mitjà de comunicació amb els clients, fet que els pot fer-los sentir més identificats amb la marca i amb el producte.

  També s’han d’incluir descripcions curtes i llargues del producte, especificacions tècniques, informació sobre la marca, fotos i videos, opinions d’altres usuaris, etc.

  En el posicionament web els resultats no són inmediats, per això s’ha de tenir molta constància.

  A més de treballar els continguts, una opció excel.lent per augmentar les ventes és compartir-los a les xarxes socials corporatives.

  Com pot veure, cuidar el SEO és essencial perquè, especialment en les ventes online, una pàgina web estigui en les primeres posicions en els cercadors.

  I és que menys del 10% dels usuaris passen a la segona pàgina de Google durant les seves cerques. Per tant, si vol que la seva empresa tingui notorietat a internet, ha d’estar dins els 10 primers llocs. En total, els 3 primers resultats s’emporten el 63 % del tràfic d’una recerca.

  De fet, analitzar un negoci i un sector i saber posicionar-ho als millors cercadors, és una de les tasques de professionals especialitzats en posicionament google i màrketing on-line.

  Posi’s en contacte amb Gestinet on l’atendrem i li proporcionarem una estratègia a mida i confeccionada per vostè segons els seus objectius i expectatives.

  La nostre fita és aconseguir els millors resultats en la generació de trànsit potencial i des dels cercadors cap a la pàgina web del client.

  5/5 - (48598 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48598 votes)