ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  16/12/2019

  Com afecten els enllaços externs al seu posicionament web?

  posicionament web

  Per poder estar ben posicionat a internet, ha de tenir en compte molts factors. Un d’ells són els enllaços, tant els interns com els externs.

  Gràcies a aquests la seva pàgina pot obtenir més notorietat, ja que estarà activa i rebrà més visites.

  Els enllaços interns són aquells que es troben dins d’un mateix domini i que, per tant, redirigeixen d’una pàgina a un altre, relacionant continguts. I els externs es refereixen als enllaços d’un altre domini. És a dir, envien a l’usuari a un altre portal de similar contingut al seu o que pot oferir-los dades rellevants i interessants per ells.

  Tots aquests poden fer que obtingui un òptim posicionament web, degut que li atorguen més visibilitat i importància al món digital.

  Concretament, els enllaços externs són molt positius. De fet, aporten:

  1- Informació addicional al seu públic objectiu: Tota informació de qualitat és bona per als cercadors i, quan l’enllaça una web amb contingut relacionat, està millor considerat per Google.
  Així, els seus textos tindran més valor, suport i podrà complementar-los amb dades verídiques, com estudis, notícies relacionades, etc.

  2- Més credibilitat: en estar els seus continguts suportats per altres del mateix àmbit, donarà més credibilitat als seus textos. A més, oferirà una bona experiència de navegació, en poder comprovar i ampliar la informació que els usuaris estan llegint.

  Això sí, ha de revisar periòdicament els seus enllaços externs, ja que ha de comprovar que les webs enllaçades segueixin estant actives i que la informació segueixi sent la mateixa.

  També ha de tenir present no posar-ne masses. El mateix passa amb els enllaços interns. Ha de ser tot molt natural i no semblar forçat.

  Com pot veure, aquest factor és important i ha d’incloure enllaços dins la seva web.

  Per a poder tenir la millor visibilitat a internet i un òptim posicionament web, ha de tenir al seu costat a un equip professional. A Gestinet elaborem les millors estratègies SEO, adaptant-nos a cada empresa i necessitat, sempre cercant que els nostres clients obtinguin rellevància i visibilitat en el món digital.

  Som líders en posicionament web Barcelona i estem a la seva disposició per poder aconseguir que els seus objectius siguin tot un èxit.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post