ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

He llegit i accepto la Política de privacitat

16/12/2019

Com afecten els enllaços externs al seu posicionament web?

posicionament web

Per poder estar ben posicionat a internet, ha de tenir en compte molts factors. Un d’ells són els enllaços, tant els interns com els externs.

Gràcies a aquests la seva pàgina pot obtenir més notorietat, ja que estarà activa i rebrà més visites.

Els enllaços interns són aquells que es troben dins d’un mateix domini i que, per tant, redirigeixen d’una pàgina a un altre, relacionant continguts. I els externs es refereixen als enllaços d’un altre domini. És a dir, envien a l’usuari a un altre portal de similar contingut al seu o que pot oferir-los dades rellevants i interessants per ells.

Tots aquests poden fer que obtingui un òptim posicionament web, degut que li atorguen més visibilitat i importància al món digital.

Concretament, els enllaços externs són molt positius. De fet, aporten:

1- Informació addicional al seu públic objectiu: Tota informació de qualitat és bona per als cercadors i, quan l’enllaça una web amb contingut relacionat, està millor considerat per Google.
Així, els seus textos tindran més valor, suport i podrà complementar-los amb dades verídiques, com estudis, notícies relacionades, etc.

2- Més credibilitat: en estar els seus continguts suportats per altres del mateix àmbit, donarà més credibilitat als seus textos. A més, oferirà una bona experiència de navegació, en poder comprovar i ampliar la informació que els usuaris estan llegint.

Això sí, ha de revisar periòdicament els seus enllaços externs, ja que ha de comprovar que les webs enllaçades segueixin estant actives i que la informació segueixi sent la mateixa.

També ha de tenir present no posar-ne masses. El mateix passa amb els enllaços interns. Ha de ser tot molt natural i no semblar forçat.

Com pot veure, aquest factor és important i ha d’incloure enllaços dins la seva web.

Per a poder tenir la millor visibilitat a internet i un òptim posicionament web, ha de tenir al seu costat a un equip professional. A Gestinet elaborem les millors estratègies SEO, adaptant-nos a cada empresa i necessitat, sempre cercant que els nostres clients obtinguin rellevància i visibilitat en el món digital.

Som líders en posicionament web Barcelona i estem a la seva disposició per poder aconseguir que els seus objectius siguin tot un èxit.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web